Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Χαράτσι» το 25ευρω στα νοσοκομεία λέει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας (vd)

«Χαράτσι» το 25ευρω στα νοσοκομεία λέει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας (vd)

"Χαράτσι" χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης την καταβολή των 25 ευρώ από κάθε ασθενή που θα νοσηλεύεται στα δημόσια νοσοκομεία και εμφανώς εκνευρισμένος αποκάλεσε τους έλληνες πολιτικούς υπαλλήλους της Τρόικα με πρωθυπουργό τον Ραϊχενμπάχ!

"Δεν μας φτάνουν οι αυτοκτονίες και η μαζική μετανάστευση των Ελλήνων, έχουμε και την ξεδιάντροπη εισβολή της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας" είπε χαρακτηριστικά!

Υποστήριξε επίσης ότι η καταβολή των 25 ευρώ είναι καθαρά ένας ακόμα φοροεισπρακτικός μηχανισμός και αφορά μάλιστα και τις ευπαθής ομάδες του πληθυσμού μας, όπως τα ΑΜΕΑ, τους φαντάρους, τους φυλακισμένους, τους χρόνια πάσχοντες ακόμα και αυτούς που έχουν αναπηρία άνω του 80%!

Η πληρωμή του ποσού θα γίνεται κατά την έξοδο των ασθενών από το νοσοκομείο και σε περίπτωση που δεν πληρώνεται το ποσό αυτόματα θα "περνά" στην εφορία, ενημέρωσε.

Αντίθετη στο μέτρο αυτό είναι και η ένωση των νοσοκομειακών γιατρών Αρκαδίας αλλά και οι ασθενείς.

Τέλος αναφερόμενος στη στάση του ΠΑΣΟΚ είπε ότι παίζει θέατρο, καθώς συζητά τώρα αυτό που έχει ήδη ψηφίσει, αλλά ο κόσμος δε μασάει είπε και θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά του!

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...