Συγχαρητήριο μήνυμα Παπαγεωργίου για την εκλογή του Βασίλη Ψυχογυιού στη θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Η Διοίκηση του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια” εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την εκλογή του Βασίλη Ψυχογυιού στη θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Η εκλογή αυτή αποτελεί μια ακόμη σημαντική αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στον ιατρικό χώρο και στη δημόσια υγεία.
Ως Προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί με ήθος, συνέπεια και υπευθυνότητα ενισχύοντας ουσιαστικά την προσπάθεια για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του τόπου μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι και στα νεα του καθήκοντα θα συνεχίσει με το ίδιο σθένος τον αγωνα για την προάσπιση και ενδυνάμωση του ιατρικού σώματος αλλά και τη βελτίωση της παρεχόμενης φροντίδας υγείας προς τους πολίτες.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του, με υγεία και δύναμη.
Για το Γ.Π.Ν. Τρίπολης
Η Διοικήτρια
Ευδοξία Παπαγεωργίου
Σχετικά Άρθρα
- «Μαμάδες χωρίς… οδηγίες χρήσεως» στην Τρίπολη
- H ταινία «Το Αγόρι με τα Γαλάζια Μάτια» του Θανάση Νεοφώτιστου που γυρίστηκε στην Αρκαδία κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο!
- Σημαντικοί επισκέπτες από Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Πολωνία και Καναδά στη Δημητσάνα!
- Φρέσκο χιόνι στον Πάρνωνα!
- Συγχαρητήριο μήνυμα Πτωχού για την εκλογή του Βασίλη Ψυχογιού στην προεδρία του Π.Ι.Σ.






