Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκάς γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας συνάντησε τη «Μυθική Δωρήτρια» στο Νοσοκομείο (εικόνες)

Ο Αρκάς γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας συνάντησε τη «Μυθική Δωρήτρια» στο Νοσοκομείο (εικόνες)
Σήμερα την 15η Ιανουαρίου 2015 στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», πραγματοποιήθηκε Συνάντηση εργασίας με θέμα τη λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.

Ο Γενικός Γραμματέας Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε σήμερα το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως και ενημερώθηκε για τη λειτουργία  του νέου αιμοδυναμικού εργαστηρίου. Ο Γενικός Γραμματέας επισκέφθηκε  το εργαστήριο και άλλους χώρους του Νοσοκομείου συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Νικόλαο Χρόνη και τη δωρήτρια κ.Γιαννούλα Γκουντάνη.
Η κ.Γιαννούλα Γκουντάνη, πλέον της δωρεάς του πλήρους εξοπλισμένου αιμοδυναμικού εργαστηρίου και του βρογχοσκοπείου, ανακοίνωσε σήμερα τη δωρεά επιπλέον εξοπλισμού, απαραίτητου για τη λειτουργία του πνευμονολογικού Ιατρείου του Νοσοκομείου.
Ο κ. Κοντοζαμάνης δήλωσε ότι η λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή και συμβάλλει στην αποτελεσματική χρήση των οικονομικών πόρων του νοσοκομείου και του συστήματος υγείας συνολικά. Ευχαρίστησε την κ. Γκουντάνη για τις δωρεές, χαρακτηρίζοντάς την σύγχρονη εθνική ευεργέτρια. Παράλληλα τόνισε ότι, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες και πως το Υπουργείο Υγείας με συγκεκριμένα μέτρα θα ενισχύσει τη λειτουργία του εργαστηρίου και του νοσοκομείου.
Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες και ενημερώθηκε για  ζητήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...