Αφρικανική σκόνη | Μέχρι πότε θα επηρεάσει την Αρκαδία!

Οι νότιοι άνεμοι που επικρατούν στη χώρα μας ευνοούν ένα νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης, το οποίο αναμένεται να διαρκέσει έως και την Κυριακή 25/05. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης αναμένονται από την Παρασκευή 23/05, με κορύφωση το Σάββατο 24/05 στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας. Σταδιακά, η σκόνη θα μετατοπιστεί ανατολικότερα, με αποτέλεσμα την Κυριακή να επηρεάζεται κυρίως η ανατολική και νότια χώρα. Από τη Δευτέρα, οι άνεμοι βόρειων διευθύνσεων θα περιορίσουν τη μεταφορά σκόνης στα νοτιοανατολικά και θα συμβάλουν στην απομάκρυνσή της.
Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ενδεικτικά ο άνεμος και οι συγκεντρώσεις σκόνης που αναμένονται κοντά στην επιφάνεια του εδάφους:
Tags:
Αφρικανική σκόνη,Σχετικά Άρθρα
- Με "οικογενειακό δίτερμα" εγκαινιάστηκε ο νέος αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Αστέρα AKTOR! (εικόνες)
- Νίκος Κοντογιάννης: "Το Σέχι αλλάζει - Η περιοχή μας αναβαθμίζεται"!
- Ετήσια Γιορτή Κυνηγού στο Λεβίδι Αρκαδίας
- Ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Βλάσης θα παραστεί στον Αγιασμό του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης
- Καλά, εσείς ξεχαστήκατε νωρίς ...
2 σχόλια
-
08:55 Πού κολλάει ρε βλάκα το σχόλιο που έγραψες με αυτό το άρθρο που μιλάει για την αφρικάνικη σκόνη; Και υπογράφεις κιόλας «παραθεριστής που πληρώνω δημοτικά τέλη»; Δηλαδή για να πληρώνεις δημοτικά τέλη, παραθερίζεις στην πόλη σου. Δεν υπάρχει. Είσαι ντιπ για ντιπ βλάκας. Καραντίπ
-
Τι θα γίνει με τον πεζόδρομο στο Παραλιο Άστρος; προχωράει πολύ γρήγορα. Μια πλάκα την ημέρα. Τέτοια ταχύτητα. Τύφλα να έχουν οι χελώνες.