Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Το θέλω και θα τα καταφέρω» - Το μήνυμα του Πρόεδρου της Coco-mat στους επιχειρηματίες της Αρκαδίας! (vd)

«Το θέλω και θα τα καταφέρω» - Το μήνυμα του Πρόεδρου της Coco-mat στους επιχειρηματίες της Αρκαδίας! (vd)
Με στόχο την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργάνωσε ανοιχτή συζήτηση - ενημερωτική ημερίδα – με θέμα: «Θέληση, Όραμα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα», την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.
Επιχειρηματίες της Αρκαδίας βρέθηκαν στην αίθουσα για να ακούσουν την ιστορία της επιτυχημένης πορείας του πρωτοπόρου επιχειρηματία, σε θέματα οικολογικής καινοτομίας και όχι μόνο, Παύλου Ευμορφίδη, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της Coco mat, χαρακτηρισμένης ως success story.
Ο κ. Βασίλης Αθανασιάδης, μέλος της Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για το έκδηλο ενδιαφέρον τους τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα είναι πάντα στη διάθεση του επαγγελματία.
Ο κ. Ευμορφίδης άνοιξε την συζήτηση και με τον δικό του μοναδικό ευρηματικό τρόπο μίλησε για τις προσπάθειες και το ανοιχτό μυαλό που πρέπει να έχει ένας επιχειρηματίας ώστε να εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε ευκαιρία του δίνεται.
Με παραδείγματα από την επιχειρηματική του εμπειρία ο κ. Ευμορφίδης κατάφερε να επηρεάσει αρκετούς από τους συμμετέχοντες, να τους προβληματίσει για τον τρόπο που πρέπει να βλέπουν το επιχειρείν. Η αποτελεσματική υλοποίηση των πόρων, οι νέες ιδέες και λύσεις, η επικοινωνία με τους πελάτες και οι συνεχείς βελτιωτικές αλλαγές είναι καινοτομία, είναι επιχειρηματικότητα. Αυτό ήταν και το συμπέρασμα της συζήτησης.
Με άμεσο τρόπο ξεκίνησε να διηγείται την δημιουργία της επιχείρησης του από την γέννηση, τα πρώτα βήματα ως την επιτυχία.
Με μήνυμα του το «το θέλω και θα τα καταφέρω» συζήτησε με τους συμμετέχοντες με σκοπό να κατανοήσουν ότι η επιχειρηματικότητα αφορά τον καθένα, αφού σημαίνει καινοτομία, αποτελεσματική υλοποίηση των πόρων, νέες ιδέες και λύσεις, συνεχείς βελτιωτικές αλλαγές.
Δείτε εικόνες και βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...