Παραδείσια Μεγαλόπολης | Νέα γέφυρα για καλύτερη πρόσβαση προς το κοιμητήριο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η πρόσβαση προς το κοιμητήριο Παραδεισίων από το πλάι του δημοτικού σχολείου αποκαταστάθηκε μετά την ολοκλήρωση της καινούργιας γέφυρας και την τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων ασφαλείας. Για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης
κ. Κωνσταντίνο Μιχόπουλο, τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκολιά, τον προϊστάμενο του τεχνικού τμήματος κ. Γιώργο Κρόκο για την εκπόνηση του σχεδίου και τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνη Κυριακόπουλο. Επιπλέον τον Σύλλογο Παραδεισίων Αθηνών για την πολύτιμη συμβολή του στην πορεία του έργου. Τέλος ευχαριστώ τους συγχωριανούς για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν μέχρι και σήμερα.
Με εκτίμηση,
ο Πρόεδρος Τ.Κ. Παραδεισίων
Γεώργιος Μιχαλόπουλος
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- "Διεθνείς" παραμένουν Βεργέτης και Πετρόπουλος | Τα συγχαρητήρια Τσούκα - "Στο υψηλότερο επίπεδο η Αρκαδική Διαιτησία"!
- "Προς την Ελευθερίαν" | Με μια μουσικοθεατρική παράσταση ο δήμος Τρίπολης τίμησε τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου (vd)
- Ο Ούγγρος Τamas Bodis νικητής του 44ου Σπάρταθλον του 2026 | Νέο ρεκόρ χρόνου αγώνα με 19:40,51
- Η Αλέα Τεγέας υποδέχθηκε τους αθλητές του Σπάρταθλον!






