Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρωταγωνιστές ή γενίτσαροι

Πρωταγωνιστές ή γενίτσαροι
Άρθρο του Οδ. Κωνσταντινόπουλου στα «ΝΕΑ»
Στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» δημοσιεύεται σήμερα άρθρο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου με αφορμή το επεισόδιο στη Βουλή με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάρκου που ως άλλος Χρυσαυγίτης προέβη σε άσεμνες εκφράσεις και χειρονομίες εναντίον στελεχών του Κινήματος Αλλαγής και με το οποίο προτρέπει την Κ.Ο. του κόμματος να πορευτεί με αυτονομία και να συνεχίσει να ασκεί σκληρή αντιπολίτευση.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο:
Πρωταγωνιστές ή γενίτσαροι
Πέρασαν δύο 24ωρα από τη χρυσαυγίτικη συμπεριφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάρκου προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής και ούτε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε να πει μια λέξη. Ούτε θα πουν; Ξέρετε γιατί;
Γιατί ο κ. Μάρκου εκπροσωπεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΡΙΖΑ του 2009-2014, της λογικής «στα τέσσερα». Μπορεί να φόρεσαν γραβάτες, αλλά ήθος δεν άλλαξαν.
Όπως εδώ και έναν χρόνο δεν είχε την τσίπα ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του να του ζητήσει να παραιτηθεί από το ΚΕΣΥ. Παρόλα αυτά εμείς θεωρούμαστε ότι ταυτιζόμαστε με τη ΝΔ…
Μην τσιμπάτε…Χρειάζεται πολιτικός τσαμπουκάς.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν ότι ο Ανδρέας ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και κατέστρεψε τη χώρα, ότι ο Γιώργος είναι Πινοσέτ∙ είναι οι ίδιοι που φώναζαν «να καεί, να καεί…η Βουλή». Αυτοί που όταν κάηκαν 102 άνθρωποι στο Μάτι συνέχισαν επικοινωνιακά shows∙ οι ίδιοι που αποκαλούν τύπισσα την Eισαγγελέα Διαφθοράς∙ που διαπραγματεύτηκαν την εθνική στήριξη με την απόκρυψη των σκανδάλων.
Την ίδια ώρα που ο κ Τζανακόπουλος λέει για τον Άκη και από κάτω χειροκροτούν ο Θάνος, ο Αντώνης, η Τελιγιορίδου, η Μαριλίζα και θυμίζουν επιθεώρηση του Σεφερλή.
Ο στόχος είναι ένας! Ή μαζί μας γενίτσαροι ή σας τελειώνουμε…
Ενώ κόπτονται να μην τα βρούμε με τη ΝΔ, δίνουν και «μπόνους» σε όποιον θέλει να  πάει μαζί τους. Θέλουν το «μαγαζί» να κλείσει, γιατί ξέρουν ότι είναι γωνία. Δεν τους καίγεται καρφί αν θα πάμε στη ΝΔ ή οπουδήποτε αλλού. Απλά δε θέλουν να υπάρχουμε. Μπορεί και να μας αγιοποιήσουν αν διαλύσουμε το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.
Το στοίχημα του κ. Τσίπρα δεν είναι να νικήσει τον κ. Μητσοτάκη, αλλά να αφανίσει το ΠΑΣΟΚ και να κυριαρχήσει στο χώρο. Γι’ αυτό αποδέχεται με χαρά όλες αυτές τις χρυσαυγήτικες επιθέσεις από στελέχη του και δε βρίσκει μια κουβέντα να τις καταδικάσει. Άλλωστε για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ηθικό είναι μόνο ότι μας «τελειώνει».
Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, ένας πρέπει να είναι ο στόχος μας! Αυτονομία και αντιπολίτευση για να μεγαλώσει η παράταξη. Εμείς που δε γοητευτήκαμε από αριστερές και δεξιές καρέκλες, με ήθος και αρχές μείναμε στην παράταξη για να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι γενίτσαροι.
Περάσαμε δια πυρρός και σιδήρου με αξιοπρέπεια, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Τώρα θα λιγοψυχήσουμε; Όχι!
Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους τους ψηφοφόρους και όχι μόνο στους πρώην. Με ουσιαστική αντιπολίτευση, προτάσεις, επαφές με τον κόσμο της εργασίας και των επιχειρήσεων. Με αλλαγές στην παράταξη μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό και να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς.
Όσο είναι αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης απλά θα κάνει περίπατο.
Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ αρκεί να επιλέξει το δρόμο της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.
Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!

Υ.Γ. Ο τίτλος αφορά τα στελέχη και όχι τους ψηφοφόρους που έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν το κόμμα της αρεσκείας τους


4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί ψηφίζει ο κόσμος ρεεεεε....βουλευτής με τί προσόντα?Τη γορτυνιακή μεγαλομανία....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά μιλάμε έχεις γίνει τόσο γραφικός που βαριέμαι και να σε βρίσω

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    " προτρέπει την Κ.Ο. του κόμματος να πορευτεί με αυτονομία και να συνεχίσει να ασκεί σκληρή αντιπολίτευση". Σιγά ρε Οδυσσέα την σκληρή αντιπολίτευση!!!!!! θα σκίσεις κανα καλτσόν. Υφυπουργός του Σαμαρά έγινες και δίνεις εξετάσεις για μια δεύτερη ευκαιρία. Τίποτα παραπάνω, δεν σε πιστεύει κανένας...........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΓΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ? ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...