Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καρδιακό επίκεντρο Μαθηματικής ισχύος - Του συγγραφέα Γιάννη Στρατήγη

Καρδιακό επίκεντρο Μαθηματικής ισχύος - Του συγγραφέα Γιάννη Στρατήγη
Μαθηματική ερμηνευτική αφίσα δράσης, 1ου ΓΕ.Λ. Τρίπολης
2021 / 22,  του  Γιάννη  Στρατήγη (συγγραφέα).


Διανύουν τα Λυκειόπαιδα τη τελική ευθεία ενός διανθισμένου ονείρου και αυτή τη σχολική χρονιά, χωρίς να  ζ ο υ ν  στις παρυφές της εξαρτημένης πραγματικότητας. Η κλήρωση θεμάτων της τράπεζας θεμάτων αγγίζει μόλις το ποσοστό του 4%. Ας περιγράψουμε επιγραμματικά την ακτινογραφημένη υιοθέτηση μιας δέσμης κατευθυντήριων σκέψεων.
Στα συντάγματα αναφέρονται τα νομοθετούμενα θεμελιώδη δικαιώματα, για την απόλυτη ισότητα και όχι εξουσιαστική ομοιότητα σε ξύλινη γλώσσα, της κοινωνικής δικαιοσύνης στην αληθινή παροχή οργανωμένης  π α ι δ ε ί α ς  υψηλού πολιτισμού, που δεν καταστρατηγούνται. Εξοστρακίζονται οι πελατειακές σχέσεις των δικών μας παιδιών, των επιφανών, των θεωρούμενων επωνύμων, των παχυλών πορτοφιλιών και εκμηδενίζοναι τα άδηλα συμφέροντα των αλαλαζόντων ομάδων συγκρότησης. Πολλοί που δεν έχουν αόρατες υπηρεσιακές υποχρεώσεις δουλεύουν και μια μέρα τη βδομάδα παραπάνω ή προετοιμάζονται για την αμβροσία της τηλεδιάσκεψης, με επίσκεψη τη μέρα αργίας των υπηρεσιών, αναπνέοντας όμως τα επιβαρυμένα αρώματα συνύπαρξης και δεν αποζητούν τη ρήτρα αναπροσαρμογής των παρεών.
Βρισκόμαστε στην εποχή της άνοιξης, με την ευωδιαστική άνθιση να μας προσπερνά, για την επακόλουθη καρποφορία, αλλά υποψιαζόμαστε ότι τώρα σκαρίζουν και τα μοιραία φίδια. Στα κοινωνικά παιδάκια μας αντανακλάται η οικογενειακή και κοινωνική αγωγή, πολλές φορές και του αποτρεπτικού χαχανισμού. Ο νοών  ν ο ε ί τ ω  ή ο αναγιγνώσκων νοείτω.
Λειτουργούν  τμήματα σχολείων. με κανονική διαίρεση των ισάριθμων μαθητών, του μη ευκαιριακού σχηματισμού αλφαβητικής επιθυμητής σειράς των εγγεγραμμένων.
Στα γωνιακά κληροδοτήματα, που πρέπει να έχουν παντοτινούς μιμητές και διαχειρίζονται από εκπροσώπους φορέων, η παιδαγωγική σοφία εξέλιξης τον 21ο αιώνα δεν είναι ο τεχνικός διαχωρισμός των 30 τ.μ. αιθουσών στη μέση, αλλιώς στιβαγμένα τα αντικείμενα ρημάζουν.
Λειτουργούν νόμιμα επιχειρησιακά φροντιστήρια - ιδιαίτερα, για δεκαετίες προσφοράς του αδυσώπητου ανταγωνισμού επαύξησης προσόντων υπέρβασης, με παρεμβατικούς ελέγχους των ταγών της διοίκησης και υποβολή υπευθύνων δηλώσεων τυφλής αυστηρότητας μη συγγένειας με πρόσωπα του δημοσίου, που ανασύρονται από τα υπηρεσιακά συρτάρια, εφόσον δεν αραχνιάζουν στους φακέλους των χώρων υπογείων.
Οι απαραίτητες ειθισμένες χορηγίες για την εκπροσώπηση σχολείων γίνονται, με ανακοίνωση από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας όλων των ενδιαφερομένων, έστω και αν διαφημίζονται ιδιώτες.
Τα δημόσια νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου δεν αποκλείουν της ενημέρωσης, τους φορολογούμενους συνδημότες.
Τελειώνουμε, με τη δημόσια ανοικτή κατάθεση, για την αναλυτική απηχητική ερμηνεία αποκαλυπτικότητας του εντόνου φωτός και την επέκταση πανίσχυρων ιζηματικών μηνυμάτων, με κάποιο αρκετά παρατηρημένο σχήμα λαμπερής καρδιάς, ενός υποβάθρου προβεβλημένου επικέντρου ισχύος.

Η σχολική επεξεργασμένη καρδιακή Μαθηματική αφίσα, της καταλυκτικής δράσης αναγκαιότητας.

Προχωρείστε σε ακριβείς κοσμηματικές χρωματικές μετρήσεις, σχεδιάσατε συγκριτικές ομοιοματικές επαναφερόμενες παραλλαγές και με τη δεκάδα των σημειούμενων σημείων του σχήματος, να βρείτε: τα πολλαπλάσια της γωνίας των 15 , είδη τριγώνων ως προς τις γωνίες τους ή τις πλευρές τους, κάθετες ή παράλληλες ευθείες, μεσοκάθετη τμήματος, σχέση τμημάτων με εφαρμογή και του πυθαγόρειου θεωρήματος, περιμέτρους, τεταρτοκύκλια, κυκλικά τμήματα, ...
Αποζητάτε γνωστικά  κ ά τ ι  παραπάνω.
Σημειώνω ότι στο οπισθόφυλλο των δύο τόμων βιβλίων των ανεκτίμητων θεμάτων μου,υπάρχει κάποιο τέλειο καρδιακό συμμετρικό σχήμα, που μιλά.
Εάν ης φιλομαθής, έσει πολυμαθής, μας μετέφερε ο  Αθηναίος διανοητικός ρήτορας Ισοκράτης το τρίτο αιώνα π.χ..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...