Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Λαός της Καβάλας, δείχνει το δρόμο για το τι πρέπει να κάνει η Αριστερά!!!

Ο Λαός της Καβάλας, δείχνει το δρόμο για το τι πρέπει να
κάνει η Αριστερά!!!

Ήταν αναμενόμενο!!! Είναι καλοδεχούμενο!!! 

Για εκείνους που παρακολουθούν, τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, από μέρα σε μέρα το περιμέναμε!!! 
Αυτό που έγινε στην Καβάλα, αποτελεί το φάρο που φωτίζει και δείχνει το δρόμο σε κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο στη χώρα μας, αλλά και σε κάθε πολιτικό σχηματισμό της Αριστεράς!!!

p>Με ένα κείμενο λιτό, απλό και κατανοητό 12 κάτοικοι του Ποδοχωρίου Καβάλας εκ των οποίων 6 του ΚΚΕ και 6 του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν πράξη την ενότητα των Αριστερών δυνάμεων εν όψει των εκλογών, καταγγέλλοντας συγχρόνως, όσους το αρνούνται και δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν αντέχουν άλλο την πολυτέλεια της διασπαστικής τακτικής εκείνων των ηγεσιών της Αριστεράς, που προτιμάνε να ασχολούνται με το μαγαζάκι τους, το κόμμα τους δηλαδή, αδιαφορώντας για το τι έρχεται μετά τις εκλογές, εάν και εφ΄ όσον φτιάξουν κυβέρνηση οι δυνάμεις εκείνες που υποστηρίζουν την πολιτική των μνημονίων!!!
Στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας, ότι μπορεί η κάθε κοινωνία, αφού διαπιστώνει δυστοκία στην κορυφή των Αριστερών κομμάτων, να παίρνει η ίδια η κοινωνία πρωτοβουλία και να φτιάχνει από μόνη της εκείνο που η ίδια επιθυμεί!!!
Έτσι λοιπόν, στο κείμενό τους, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ» 19-4-2012, αφού πρώτα αναφέρονται στα κατορθώματα του Λαού μας και στις Ηρωϊκές σελίδες, που έχει γράψει η νεότερη ιστορία μας, για τα κατορθώματα αυτά!!! Καλούν έστω και την ύστατη στιγμή, τα επιτελεία των κομμάτων της Αριστεράς, να αφήσουν τις επί μέρους διαφορές, που φυσικό είναι να υπάρχουν μεταξύ πολιτικών σχηματισμών και να προτάξουν τα σημεία εκείνα που συμφωνούν και είναι πάρα πολλά, προκειμένου οι Αριστερές δυνάμεις της χώρας μας, με ένα εκλογικό ποσοστό νίκης, να βάλουν εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων που εξυφαίνουν σε βάρος του Λαού, οι πολιτικές εκείνες δυνάμεις, που ήδη έχουν ενωθεί ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.!!!
Τελειώνοντας το κείμενό τους, αναφέρονται με τα πιο σκληρά λόγια, στους υπαίτιους που εξ αιτίας τους, δε θα γίνει κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να μείνει ορθάνοιχτος ο δρόμος στις πολιτικές δυνάμεις της συντήρησης, να αρπάξουν την ψήφο του Λαού με φρούδες υποσχέσεις και άλλα εκβιαστικά μέσα, που κατά κόρον χρησιμοποιούν, παραμονές των εκλογών και ιδιαίτερα το εκβιαστικό δίλλημα: εμείς η το κυβερνητικό χάος!!!
Έχει υποχρέωση λοιπόν η Αριστερά, να ανταποκριθεί στο αίτημα αυτό της κοινωνίας μας, αφού μπαίνει τελευταία τόσο επιτακτικά από την κοινωνία, και να πάνε όλες μαζί οι δυνάμεις της, εφʼ όσον δηλώνουν αντιμνημονιακές, σε ένα εκλογικό σχηματισμό, με ένα και μοναδικό στόχο: την απαλλαγή του Λαού από τα δεσμά και τις αλυσίδες που του έχουν βάλει και πρόκειται να του βάλουν περισσότερες, αμέσως μετά τις εκλογές!!!
Ό ΣΥΡΙΖΑ προς αυτή την κατεύθυνση είναι έτοιμος και έχει ήδη υποβάλει δημοσίως τις προτάσεις του, για μια ενιαία κάθοδο των Αριστερών δυνάμεων στις εκλογές αυτές!!! Ως επίσης και με την πρότασή του να κατέβουν ενωμένες οι Αριστερές δυνάμεις, τουλάχιστον στις 8 μονοεδρικές περιφέρειες, ώστε να μην χαριστούν οι έδρες αυτές στα μεγάλα κόμματα, όπου και με μία ψήφο παραπάνω από το δεύτερο, το πρώτο κόμμα παίρνει την έδρα!!!
Απομένει να δούμε τι πρόκειται να κάνει το ΚΚΕ , η ΔΗΜ.ΑΡ ( Κουβέλης) και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, μιας και επαγγέλονται την αντιμνημονιακή τους τοποθέτηση, εκτός και αν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους έχουν κάτι άλλο να μας πουν!!!
Πάντως το γεγονός ότι αποφεύγουν να απαντήσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σε ένα τέτοιο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και της κοινωνίας, είναι πέρα για πέρα μία πράξη αψυχολόγητη και δικαιολογημένα φέρνει προβληματισμούς στο μυαλό κάθε καλοπροαίρετου ανθρώπου, προπαντός εκείνων που πλήττονται ανηλεώς από την ανάλγητη πολιτική των φιλομνημονιακών πολιτικών δυνάμεων!!!
Η ιστορία πάντως, σαν αλάνθαστος κριτής των πράξεων όλων μας , σίγουρα θα απονείμει τα του Καίσαρος τω Καίσαρει και θα καταλογίσει τις ευθύνες σε βάρος εκείνων, που δε θα σταθούν αντάξιοι των δύσκολων περιστάσεων, που περνάει τελευταία ο Λαός και η χώρα μας γενικότερα!!! 
Τάσος Παπαζαχαρίας

Μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Δημοτικής Κίνησης Δήμου Τρίπολης

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ  

tasospapazax.blogspot.com 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...