Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξαιρετικά σημαντική και ρηξικέλευθη η πρωτοβουλία του κ. Αυγουλά, να δημιουργήσει την δράση «Δείπνο στο σκοτάδι» στην Τρίπολη

Εξαιρετικά σημαντική και ρηξικέλευθη η πρωτοβουλία του  κ. Αυγουλά, να δημιουργήσει την δράση «Δείπνο στο σκοτάδι» στην Τρίπολη

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς όντας ένας νέος άνθρωπος που βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη κατάσταση λόγω του ότι αντικρίζει τον κόσμο μας με ‘’άλλη ματιά’’, προσπαθεί να μας ξυπνήσει και να δούμε και εμείς τον τόπο μας, τους συνανθρώπους μας τελείως διαφορετικά, από ότι συνηθίζουμε μέσα στην πεζή και κουραστική καθημερινότητά μας.

Ας αντικρύσουμε λοιπόν το Όραμα για τον τόπο μας,

Ας ξαναδούμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις,

Ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια πόλη φιλική σε όλους, με  τεχνικές κατασκευές  τέτοιες που λύνουν τα προβλήματα κίνησης και διαβίωσης των ΑΜΕΑ.

Μην ξεχνάμε ότι όλοι θα πρέπει να βάλουμε σε άμεση προτεραιότητα την εξασφάλιση της ηρεμίας και το εύ ζην όλων μας, μην ξεχνάμε ότι ο καθένας ξαφνικά μπορεί μια μέρα να βρεθεί σε άλλη κατάσταση από ότι είμαστε σήμερα…!!!

Ας παραδειγματιστούμε από τις εθελόντριες και τους εθελοντές συμπολίτες μας που βοηθούν τον Βαγγέλη σε αυτή του την πρωτοβουλία και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα!!!

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαι και προσωπικά, προσανατολιζόμενος πολύ σύντομα σε ένα σύνολο δράσεων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα : την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την αφύπνιση των συμπολιτών μας για την «Δημιουργία μιας Πόλης, μιας Περιφέρειας για όλους από όλους»

Τρίπολη     09-10-2013

Νικόλαος Γιαννακόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...