Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αγάπη προϋποθέτει γνώση, για το κατοστάρι στις πανελλήνιες εξετάσεις, του Γιάννη Στρατήγη (Μαθηματικού - συγγραφέα)

Η αγάπη προϋποθέτει γνώση, για το κατοστάρι στις πανελλήνιες εξετάσεις, του Γιάννη Στρατήγη (Μαθηματικού - συγγραφέα)

Ξεκίνησε δειλά-δειλά, η ευαισθητοποιημένη προετοιμασία υγιέστερης προδιάθεσης, όλων των διεγειρόμενων μαθητών, που εμπλέκονται στις ψευδαισθητικές συγκυρίες επιβιωμένης πληρότητας του εκφρασμένου εκπαιδευτικού μας μοντέλου.
Απαιτείται η υψηλή ενίσχυση της εξασκημένης εμπειρίας τους, στην πολυάριθμη εστίαση αποτυπωμένων κομματιών της συμμετοχής τους στην επαληθευμένη επινόηση στρατηγικών επίλυσης θεμάτων,  π ο υ  εκφράζουν τη διατηρημένη γνωστική τους περιέργεια και του αντικατοπτρισμού των κοινωνικών αξιών.

Αναζήτηση εργονομικού προπονητή περιωπής ή εξασφάλιση κόλπων ιδιαίτερης προστασίας.
Υπάρχουν στο συστημικό περιβάλλον της περιοχής του επαρχιώτικου σχολείου, κάθε λογής διευκολυντικοί ειδικοί, για την αγχώδη προσέλκυση της κρίσιμης μάζας των αισθητά οικονομικών πελατών  κ α ι  όχι στο πνεύμα προσανατολισμού της αφιλόκερδης προσφοράς, που δήθεν έκτακτα, επιζητούν έξτρα πενηντάευρα μετά τη δίχρονη προετοιμασία αφαίμαξης. Εκτιμήστε την υλοποιημένη συγκρότηση της τυχόν επιστημονικής τους έρευνας, που διαλαλούν συντεταγμένα ότι διακατέχουν τα πάμπολα ξαμολημένα τσιράκια, σε όλως τυχαίες συνευρέσεις. Μην επηρεάζεστε από τα παχυλά λόγια υποταγμένης παγίδευσης του τύπου: <<ξέρετε πόσους έχω βάλει, στην ιατρική>>, αλλά σκεφτείτε τα αληθινά μέσα αήθους επιβίωσης του σοκαριστικού οικογενειακού τους χώρου και στο πόσους δεν έχουν διατεταγμένα βάλει, με δολοφονία διαπλεκόμενων συνειδήσεων, αν και είχαν ανυπέρβλητες δυνατότητες. Πόσες πραγματικές ώρες επηρεασμού και κοπιαστικούς μήνες-έτη είχαν αφιερώσει εναγκαλιζόμενοι προσωπικά μαζί τους;

Εικόνα Μαθηματικού προβλήματος στάθμισης των ενεργειακών ικανοτήτων εμβάθυνσης.
Υποστηρίζω δεκαετίες Πανελλαδικάτην διαφοροποιημένη αναγκαιότητα πρότυπης ανάπτυξης του σχολικού προγράμματος, για την επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων, μακριά από τον καθορισμό περιστασιακών παραγόντων, με την ικανή ταχύτητα ενθαρρυντικών εργασιών των ανεξάντλητων πηγών μάθησης. Κατανοήστε το συγκεκριμένο εύρος του συνόλου ενσωματωμένων αναγκών, στο δικαίωμα ευκαιριών και του εξατομικευμένου προγραμματισμού με τον ενεργό εμπλουτισμό της καθημερινότητας. Π α ρ α κ ο λ ο υ θ ή σ τ ε  την διάχυτη ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων των συμπληρωματικών γνώσεων αιχμής, στην ανοδική επέκταση πλήρους απασχόλησης, με τα ενεργά συγκριτικά κίνητρα του ισχυροποιημένου επιπέδου.
Για την αποφυγή της πνευματικής καλοκαιρινής πλήξης των διακοπών και ασφαλούς επανόδου της γνωστικής εγρήγορσης, με αυτή την παρουσιαζόμενη ευκαιρία της προσφερόμενης συνάντησής μας,  ε ξ α σ κ η θ ε ί τ ε  Δωρεάν σήμερα και με πτυχές των Μαθηματικών, σε προτεινόμενο συνδυαστικό πρόβλημα Άλγεβρας - Ευκλείδειας Γεωμετρίας. Αν δεν τα καταφέρατε με την πρώτη φορά υπομονετικού αυτοελέγχου, μην απογοητεύεστε, ξαναπροσπαθείστε. Επέρχεται σταδιακά και η ποθούμενη, ολοκληρωμένη γευστική απάντηση, με την εξοικείωση της επαγγελματικής ρουτίνας μελέτης. Σημειώνω, ότι μετά τις σχολικές εξετάσεις του Ιουνίου βρισκόμουν εμφαντικά, στο πολυπληθές Μαθηματικό εργαστήρι παρεμβατικών απόψεων.
Μπορούν άνετα να το διαπραγματευτούν όσοι  έ χ ο υ ν  αποφοιτήσει από την Γ΄ Γυμνασίου, δικαιολογώντας μάλλον την αριστεία τους. Για όλο το γενικό Λύκειο φυσικά, υπάρχει ανεπιφύλακτα περισσότερη άνεση των κατοχυρωμένων ελιγμών.
Παρατηρήστε, τους διαδοχικούς συντελεστές των φυσικών αριθμών της πολυωνυμικής συνάρτησης f(x), με την εναλλαγή των προσήμων τους, για τη μικρότερη τιμή της,  κ α θ ώ ς  την αποκρυπτογραφημένη σχέση των ευθύγραμμων τμημάτων αντιστοίχησης στο εσωτερικό του σχεδιασμένου τετραγώνου ΑΒΓΔ, ...
Προσδένουμε με συνέπεια, τον κλασικό μετασχηματισμό ζωντάνειας, με τις κομψές πρακτικές του μοντέρνου.
Οι επαναλαμβανόμενες τρομακτικές υποκλοπές των τεχνικών μηχανημάτων, που δεν είναι μόνο τηλεφωνικές, δεν αρμόζουν στην πλευρά των πολλών, οι άλλοι ξινίζουν μεμψιμοιρώντας, με προσποιητικές - μαϊμουδίστικες διαστάσεις άναρθρων κραυγών, έστω και με ισχνές μαθηματικές σπουδές κάποιες φορές.
Εξοικονομήστε πολύτιμο χρονιαίο πλούτο, έστω και αν προέρχεται από συντάξεις επιβίωσης παππούδων.
Συγκρατείστε τον αναγνωριστικό στοχευμένο σπόρο απολαυστικής συσπείρωσης, για να συνεχίσετε άοκνα και επωφελώς.
                                      Καλό φθινόπωρο.  Καλή  εκκίνηση της  σ χ ο λ ι κ ή ς  σεζόν δημιουργικότητας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...