Menu
RSS
Πέμπτη, 23/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βεντέτα του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με την Ν.Δ.

Βεντέτα του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με την Ν.Δ.

Για μια ακόμα φορά ο νυν περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε, κατά την διάρκεια των εγκαινίων της, 51ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας την δυσαρέσκεια του, για την κομματική παρέμβαση του πρωθυπουργού στην λειτουργία της ελεύθερης και ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης παρουσία μάλιστα του υποψηφίου περιφερειάρχη της Ν.Δ. Δημήτρη Πτωχού.

Η βαθύτατη δυσαρέσκεια του Παναγιώτη Νίκα στην κομματική επιλογή του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού εξελίσσεται σε μία κομματική εκλογική βεντέτα με σαφή, κακό αντίκτυπο στην ομάδα στελεχών που πλαισιώνουν τον Δημήτρη Πτωχό στην διεκδίκηση της περιφέρειας.

Ο εξαιρετικός θεωρητικός της ηγεσίας και συγγραφέας, Simon Sinek, στο βιβλίο του “Start with Why”, αναφέρει πως, οι ομάδες αποδίδουν επειδή δίνουν σημασία στο γιατί κάνουν κάτι και όχι στο τι κάνουν!

Όταν λοιπόν υπάρχει αμφισβήτηση της ηγεσίας της ομάδας από έναν ομοϊδεάτη Παναγιώτη Νίκα, γκουρού της αυτοδιοίκησης, ακόμα και αν δεν ανήκει στην ομάδα, το όλο οικοδόμημα εξ ορισμού ειναι σαθρό, χωρίς τύχη, έχοντας μάλιστα απέναντι τους ένα στιβαρό Πέτρο Τατούλη με μια πανίσχυρη και συμπαγή ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία των παλαιών στελεχών με τον ενθουσιασμό των νεοτέρων.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Νέα Πελοπόννησο

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ .....ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΟΦΟΡΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΠΙΣΤΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ. ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΟΥΡΜΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΤΡΩΤΕ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 08:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ !!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΓΕΑ ! ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΝΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ????? ΖΗΛΩΣΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ? Η ΜΑΜΑ ΝΤΙΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΕΣ !!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΗ ΣΟΥ ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ !!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΡΑΧΑΛΙΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ , ΤΑΤΟΥΛΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ! ΠΟΛΛΗ ΠΟΖΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΠΕ ! ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ !!! ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 08:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα , λεει ο σοφός λαός μας !!! Ο πρωτος που βάλει εναντιον του κομματος του ειναι ο Παπασταματακης και μιλαει για τον αλλονα τον Νικα. Ρε γιατρε εσυ εισαι εν αδικω οντας Νεοδημοκρατης και βρίσκεσαι σε ανταρτικο ψηφοδέλτιο απέναντι στην επισημη προταση της ΝΔ. Λύσε πρωτα τα δικά σου υπαρξιακά και μετά να μιλάς για τους άλλους !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...