Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για τον υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Κούλη

Για τον υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Κούλη

Του Γ. Παναγιωτακοπουλου

Αξ Πυροσβεστικού Σώματος εα συγγραφέως.(Εξ Αθηνών και εκ Βυτινης από καταγωγής).

        Υπάρχουν κάθε λογής και…διαλογής υποψήφιοι και σ' αυτές στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

       Υποψήφιοι Δήμαρχοι καί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

        Ίσως περισσότεροι από κάθε άλλη φορά!

       Θεμιτό λόγω καί ελαιω της Δημοκρατίας μας.

       Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε καλώς,ο κάθε υποψήφιος προκειμένου να γίνει πιστευτός, αρεστός και εκλεξιμος από τους ψηφοφόρους των, από τη μία προηγουμένως θά πρέπει νά έχουν παράξει έργο στον τόπο τους, από την άλλη, για νά πετύχει τό σκοπό του, μεταχειρίζεται πλείστα όσα "άλλα κόλπα" που έλεγε καί ο αξέχαστος Βλάσης Μπονάτσος.

        Επί του προκειμένου στην Γορτυνία μας,ο μέχρι πρότινος θρησκευόμενος! Δήμαρχος της, όσον αφορά τήν υγιεινή καί ασφάλεια των Δημοτών του, ποίο έργο έχει πάρει στα χρόνια που Δημαρχευει?

        Καί πιο συγκεκριμένα στην τουριστική και πασίγνωστη ανέκαθεν Βυτίνα?

       Ένα κοσμοπολίτικο χωριό που το μόνο που έχει να επιδείξει δυστυχώς είναι το ΔΑΣΆΚΙ καί τόν ΔΡΌΜΟ ΤΉΣ ΑΓΆΠΗΣ!

        Έναν επίσης πασίγνωστο δρόμο αγάπης, που για να τόν διαβεί κάποιος, πεζός ή εποχουμενος(!),θα πρέπει νά προσέξει πάρα πολύ λόγω της παντελώς κατεστραμμένης από τά χρόνια ασφαλτόστρωσης, που την…κοσμούν άπειρες οπές αλλά καί της έλλειψης επαρκούς φωτισμού!, όπως βέβαια καί σέ πολλά άλλα σημεία του χωριού, ακόμη καί στο κέντρο, την πλατεία του!

      Ένα άλλο εξίσου σοβαρό θέμα που καί στο παρελθόν έχουμε θίξει μέσα από το φιλόξενο αξιόλογο site  σας, είναι και η έλλειψη ουρητηριων!,με αποτέλεσμα να γίνομεθα ακόμη και διεθνώς περίγελος, αφού επισκέπτες, κυρίως αλλοδαποί "προηγμένων κρατών ", επιζητούν χρόνια τώρα μάταια τούτο, με αποτέλεσμα να αναζητούν άλλους τρόπους που δεν μας κάνουν υπερήφανους σαν λαο και σαν χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού καί της Δημοκρατίας διεθνώς!

       Επίσης η μονοδρομιση του κέντρου του χωριού τουλάχιστον καί ιδίως κατά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ΠαρασκευοΣαββατοκύριακων όπου και η επισκεψιμότητα υψηλή, προς διευκόλυνση όλων,(πεζων-επισκεπτων, κατοίκων), γιατί ΔΕΝ πραγματοποιείται, χρόνια τώρα,όπως συμβαίνει σε άλλα πολλά τουριστικά μέρη μας? Ένα τόσο απλό μέτρο!

       Η τοποθέτηση κυρτών καθρεπτών σε "τυφλά"σημεία, στροφές κλπ.διπλης κατεύθυνσης στενών δρόμων όπου η ορατότητα είναι μηδενική για ΙΧ διερχόμενα οχήματα ακόμη και κατά παραδοχή της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Πελοποννήσου, γιατί δεν πραγματοποιείται?

        Γιατί ΔΕΝ τοποθετείται ένα απλό μικρό κιόσκι με ένα με οροφή και ένα παγκάκι κάπου στον χώρο στάθμευσης των λεωφορείων, προκειμένου νά προστατεύονται ιδίως οι υπερηλικοι από τίς εκάστοτε επικρατούσες καιρικές συνθήκες, αναμένοντας τό λεωφορείο?

        Γιατί δεν τοποθετείται μία τουλάχιστον χημική τουαλέτα πλησίον της λαϊκής αγοράς της Βυτίνας, καί μόνον για τήν ημέρα λειτουργίας της,για τίς ανάγκες των πωλητών της?

        Γιατί απεσύρθησαν ΌΛΟΙ οι κάδοι απορριμμάτων τα τελευταία χρόνια από διάφορα σημεία τού χωριού, αντί να τοποθετηθούν ΚΑΙ άλλοι, αλλά με την ισχύ σχετικού Νόμου για την ριψη των απορριμμάτων αυτών και την αποκομιδή των,και προς διευκόλυνση ΚΥΡΊΩΣ των υπερηλίκων κατοίκων που διαμένουν εκτός κέντρου?

       Γιατί μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχουν δημιουργηθεί καί στά χωριά της Γορτυνίας Μας ΚΑΠΗ?

       Γιατί ο Δήμαρχος Γορτυνίας κωφευει, αδιαφορεί, απαξιώνει επιδεικτικά τους δημότες του σε σχετικές και ανάλογες υποδείξεις και προτάσεις των για την εύρυθμη διαβίωση των?

       Γιατί προτιμά ο κ. Δήμαρχος να πληρώνει ο Δήμος του (οι Δημότες!)με καθημερινό πρόστιμο 500Ε.για περιβαλλοντολογική ζημιά περιοχής (Καλλιάνι) λόγω λυματων που μολύνουν επικίνδυνα το τοπο?

       Αυτά καί άλλα πολλά ας προσέξουν καλά οι ψηφοφόροι αυτή τή φορά τουλάχιστον,και ας ψηφίσουν κάποιον αμιγώς, μόνιμο κάτοικο του Δήμου τους,ΓΟΡΤΥΝΙΟ, πρωτίστως με κοινωνική μόρφωση, παιδεία, γνώσεις, δυναμική και ήθος που ΔΕΝ θα μείνει στα "επεα πτεροεντα ", αλλά στις πράξεις,τα έργα, τήν ανιδιοτέλεια και τις αλήθειες.

      

       

      

      

      

     

        

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει σωτηρία.Ο καημός του είναι να γίνει μόνιμος ψάλτης γιατι τώρα είναι ελευθέρας βοσκής χαχαχαχαχαχα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν είναι αυτά μόνο για τη Βυτίνα, φαντάσου τι έχουμε να πούμε και να ρωτήσουμε για όλη την υπόλοιπη Γορτυνία!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να τα κάνει όλα αυτά ο Δήμαρχος θα πρέπει να είναι στο γραφείο του .....εμείς έχουμε σε μνημόσυνα να παραστούμε και να ψάλουμε

  • ΑΚΙΣ
    ΑΚΙΣ Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα επιχειρήματα του συμπατριώτη μου Παναγιωτακόπουλου είναι αδιάσειστα και ενημερώνουν και το πιο κακόπιστο συνομιλητή του Δημάρχου. Για να ακούσουμε και την άλλη άποψη για το τι έχει γίνει στην "πλούσια" και τουριστική ΒΥΤΊΝΑ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...