Φλώρος: "Ο Ερντογάν, ναι ο Ερντογάν, θα χαίρεται. Γιατί, έστω και για λίγο, η Τρίπολη θα μείνει χωρίς τον Κολοκοτρώνη της"
Σχετικά Άρθρα
- Η αξιοποίηση του Πύργου Πλαπούτα και το Pan Trail στο επίκεντρο Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας Μουσείου «Στρ. Δημ. Πλαπούτας και Αγωνιστές»
- Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος αποχαιρετά τον Νικόλαο Στασινόπουλο
- Συνάντηση Δημάρχου - Ένωσης Προέδρων για το φωτισμό στα χωριά του δήμου Τρίπολης
- Αγρότες | Δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Οι αποφάσεις θα ληφθούν στα μπλόκα
- Κώστας Τζιούμης: «Συντηρούμε το άγαλμα του Κολοκοτρώνη ΕΔΩ στην Τρίπολη»! (vd)
14 σχόλια
-
10:15 Τι ακριβώς εννοείτε; Που απευθύνεται το "κρίμα σας";
-
Κρίμα σας είχαμε και σε υπόληψη
-
Στα όρια της υπερβολής οι απόψεις του εν λόγω καλλιτέχνη. Ο Ερντογάν δεν ασχολείται με την συντήρηση του Ανδριάντα του Κολοκοτρώνη, εμείς πρέπει να ασχοληθούμε για να τιμήσουμε τον ήρωα μας. Και να μην κάνουμε μόνο κριτική και lifestyle αλλά να συνεισφέρουμε εμπράκτως για την Τρίπολη.
-
17:01 Αφού δεν ήρθε ο πρόεδρος τής δημοκρατίας, ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Μαλλον θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει. Χαχα.
-
17:01 ..... καί επειδή ο σουλτάνος έγραψε τήν μπούρδα του, πώς συνδέεται αυτό με τήν συντήρηση τού αγάλματος ανόητε;; Ευτυχώς πού μάς έμαθες!! Λές, άμα μεταφερθεί το άγαλμα να μάς...... επιτεθεί;; Τέλος πάντων, αν μπορεί να γίνει η συντήρηση εδώ, κακώς κάποιοι επινόησαν τήν μεταφορά. Εκτός αν υπάρχει θέμα ποιότητας τών εργασιών πού απαιτούνται. Όλα τα άλλα είναι αερολογιες.
-
Για να μαθενετε μερικοί εδώ μέσα που λέτε ότι είναι κωμικό με την αναφορά του Ερντογάν
Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο να δείτε το έγραψε ο. Ίδιος για την άλωση της Τριπολιτσάς
Και μετά να κάνετε σχόλια παρακάτω από το κείμενο του γιατί άραγε δεν έρχεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στον εορτασμό της άλωσης?
Εσείς να πίνετε το καφεδάκι σας να κάνετε σχόλια αλλά μάθετε πρώτα που θα σας πάρουν τα σπίτια σε λίγο και θα το παίζετε ο έξυπνοι
Ο τρικυμία εν κρανίω πρόεδρος Ερντογάν, ανέβασε στο twitter, με αφορμή την επέτειο της πτώσης της Τρίπολης, μήνυμα υπενθύμισης των «αγριοτήτων» κατά των «αθώων» μουσουλμάνων του Μοριά, καταγγέλλοντας τον ελληνικό «εθνικισμό» και την έλλειψη «ανθρωπισμού». -
Αν η συντήρηση μπορεί να γίνει επί τόπου, τότε δεν τίθεται θέμα μετακίνησης. Αλλά τα περί..... Ερντογάν αγγίζουν τήν σφαίρα τού κωμικού!!!
-
Καλα κάνει και συντηρεί το άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Η κίνηση αυτή δεν προσβάλλει το εθνικό και τοπικό αίσθημα, αλλά ούτε και την μνήμη του Γέρου του Μοριά. Όλα τα υπόλοιπα να είχαμε να λέγαμε.
-
Μπράβο σου κύριε Φλωρε που είσαι ο μοναδικός που μίλησες και εξέφρασες την δυσαρέσκεια σου για αυτό το αισχος που συνέβη
Πως τόλμησαν να ορφανεψουν την Πόλη του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ???
Να αφήσουν άδειο το μνημείο του??
Τουρκοσποροι του κερατα -
Χαθείτε να χάνεστε που χωρίς να ρωτήσετε τους δημότες σας ξεφτιλες πήρατε από την πόλη το αιώνιο σύμβολο του ξεσηκωμού και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!!
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΞΞΕΦΤΙΛΕΣ -
Αν πράγματι πιστεύεις αυτά που γράφεις υπάρχει πρόβλημα
-
Πως να καταλάβουν αυτά που λες κ. Φλώρε οι δήμαρχοι των πανηγυριών και τα επιτελεία τους; Δυο σχόλια που ήδη έχουν δημοσιευτεί μιλούν για "κοτσάνες" και πως "έχεις αρχίσει να το καις". Ποιος; ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
-
Πιστεύω να έχεις καταλάβει ότι σιγά - σιγά αρχίζεις να το καις, έτσι;
-
Άντε να δούμε τι κοτσάνες θά ακούσουμε ακόμα.......!






