Ο Τσακαλίδης να μείνει σπίτι του να «ξεκουραστεί» για λίγο καιρό, μετά από το «σφαγείο» σε βάρος του Αστέρα
Ο Τσακαλίδης πρέπει να μείνει σπίτι του να «ξεκουραστεί» για λίγο καιρό, μετά από το «σφαγείο» σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης.
Όλη η Ελλάδα είδε ότι αρνήθηκε να δώσει πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι παίχτη της ΑΕΛ κι ενώ τον κάλεσε το VAR για να δει το λάθος του.
Ο Αστέρας έκανε τα παράπονά του στον Λανουά. Αν υπάρχει σεβασμός στο άθλημα, ο Τσακαλίδης πρέπει να μην σφυρίξει το επόμενο διάστημα.
Μόνο τότε θα περάσει το μήνυμα και στους άλλους διαιτητές ότι θα έχουν την ίδια τύχη αν αδικήσουν τον Αστέρα στα play out.
Αν ο Τσακαλίδης συνεχίσει να ορίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα, τότε το μήνυμα θα είναι το αντίθετο. «Σφάξτε τον Αστέρα και δεν θα σας τιμωρήσει κανείς».
Και θα συνεχίσει ο κάθε ένας με μια σφυρίχτρα στο στόμα να παίζει με τον ιδρώτα μιας ομάδας που παλεύει –με χίλια προβλήματα και λάθη- να παραμείνει στην κατηγορία.
Μπορεί ο Αστέρας να εξασφαλίσει αυτό το 50-50;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι καθόλου βέβαιος.
Μηνάς Αρτόπουλος
Δημοσιογράφος
Αρκαδία, 16.3.2026
Σχετικά Άρθρα
- Εκοιμήθη η Πρεσβυτέρα Παναγιώτα Προκόπου σε ηλικία 64 ετών - Το Σάββατο η κηδεία στην Κανδήλα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Εκλογές στο Σύλλογο Αλληλοβοηθείας Μπασιάκου "Ο Άγιος Ραφαήλ"
- Άστρος | 3η Επιστημονική Ημερίδα Ιστορίας και Πολιτισμού με θέμα: «Ιστορικές Μορφές του Τόπου μας: πορεία, προσφορά και αναγνώριση»
- Εγκαινιάζεται ο "Επάνω Δρόμος" στο χωριό Πάπαρι Μαντινείας
2 σχόλια
-
Μαύρη θύελλα
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑΑΦΕΝΤΙΚΑΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ; ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ






