Menu
RSS
Δευτέρα, 02/11/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Αβραμόπουλος για σενάριο συνεργασίας Ν.Δ. με Τσίπρα: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα»

Αβραμόπουλος για σενάριο συνεργασίας Ν.Δ. με Τσίπρα: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα»

Υπέρ της αναζήτησης ευρύτερων πολιτικών συναινέσεων, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κυβερνητικής αστάθειας μετά τις εκλογές του 2027, τάχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι θα ήταν θετικός σε μια προσπάθεια συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις κάλπες, μιλώντας στο Action 24. 

«Δεν θα ήμουν αρνητικός την επόμενη ημέρα των εκλογών να δω όλα τα πολιτικά κόμματα επιτέλους να συμφωνούν, για να μη διολισθήσουμε σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο σε πολιτική αστάθεια», τόνισε.

Διευκρίνισε ότι η αναφορά του αφορά τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις και όχι τα ακραία κόμματα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι δεν αποκλείει κανένα σενάριο, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα απάντησε: «Ο Τσίπρας συνεργάστηκε με τη Δεξιά, θα δίσταζε να συνεργαστεί με την Κεντροδεξιά;» και προσέθεσε: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Οι αποκλεισμοί και οι αφορισμοί μάς έχουν οδηγήσει σε περιπέτειες».

 
 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...