Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όταν η Πίεση Αποδίδει

Όταν η Πίεση Αποδίδει

Στην συνεδρίαση της Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, κατέθεσα σε ψηφοφορία πρόταση μου για αποστολή στους τότε υπουργούς πρότασης – λύσης για την εξόφληση οφειλών δημοσίων έργων. Η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα και αποστείλαμε πριν οκτώ μήνες στους τότε Υπουργούς Οικονομίας, Εσωτερικών έγγραφο με Θέμα : «Άμεση εξόφληση οφειλών Δημοσίων έργων»

p>Συγκεκριμένα προτείναμε την έκδοση απόφασης με την οποία να δίδεται η δυνατότητα στους φορείς όπως οι Δήμοι και οι Περιφέρειες εφόσον έχουν αδιάθετα κονδύλια να εξοφλούν τις οφειλές τους χρησιμοποιώντας άλλους πόρους και ας είναι ενταγμένες  σε άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία π.χ. Θησέας.

Έτσι λοιπόν στο Ν. 4071 9/4/12 ΦΕΚ 85 Β 11/4/12 γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στην παράγραφο 14 που μας δικαιώνει πλήρως έστω και μετά από οκτώ μήνες.

Η καθαρές και λογικές προτάσεις δεν έχουν παρά να δικαιωθούν.

Ο συνεχής και καθημερινώς αγώνας μας ελπίζω ότι θα καταλύσει τα αδιέξοδα του άκαμπτου και στείρου κράτους που δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα.

Είμαι σίγουρος ότι εμείς ως οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, που είμαστε καθημερινά δίπλα σας, θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε τις παρωχημένες τεχνικές του κρατικισμού, της γραφειοκρατίας και του ωχαδερφισμού.

Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε τον αδιάκοπο αγώνα μας, δίνοντας λύσεις για μια καλύτερη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος (Γιόβας)

Πολ. Μηχανικός – Μ.Sc. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...