Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για το νέο Δήμαρχο

Για το νέο Δήμαρχο
Καταρχήν Φίλε Δημήτρη Παυλή συγχαρητήρια και Καλή επιτυχία στο έργο σου.
Θα ήθελα να σου θέσω, δημοσίως, κάποιους προβληματισμούς και προτάσεις, κυρίως για την Τρίπολη, μερικά από τα οποία τα έχω εκθέσει κατά καιρούς, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συμπολίτες μας, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου του νομού μας, αλλά ανταπόκριση δε βρήκαμε.


1. Στην παιδική χαρά της Πλατείας Άρεως (δίπλα στο Καλλιστώ), υπάρχει το περιβόητο τρένο-μια μηχανή και ένα βαγόνι- το οποίο έχει καταστεί πολύ επικίνδυνο για τα παιδιά –σπασμένα τζάμια, σίδερα να κρέμονται κλπ- είναι εστία μόλυνσης και στέκι παρανομίας τα βράδια. Η απομάκρυνσή του, κατά την άποψή μας, είναι πρώτης προτεραιότητας.

2. Εκείνα τα φανάρια στη διασταύρωση Τάσου Σεχιώτη και Παπαρρηγοπούλου, πότε θα ρυθμιστούν; Ενάμιση χρόνο μετά, αφότου έχει σταματήσει η κυκλοφορία στην Τάσου Σεχιώτη, ποια κίνηση ρυθμίζει; Τι χρωστάνε οι οδηγοί, κυρίως της Παπαρρηγοπούλου που έχει περισσότερη κίνηση, να κάθονται στο αυτοκίνητό τους σαν ηλίθιοι; Ας αναβοσβήνει το φανάρι για τα αυτοκίνητα ανεφοδιασμού που έχουν εισέλθει στους πεζοδρομημένους δρόμους.

3. Στην περίφραξη του κεντρικού ηρώου της πόλης, δίπλα στον Προφήτη Ηλία, υπάρχουν σταυροί που θυμίζουν σβάστικα. Δε γνωρίζουμε γιατί ο κατασκευαστής αντί για δύο κάθετες γραμμές, από τις οποίες αποτελείται ο σταυρός, τις μετέτρεψε σε καμπύλες στο τέλος τους. Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις έναν εργάτη-τεχνίτη του Δήμου, με έναν τροχό –κόφτη να αφαιρέσει τις καμπύλες και να μείνουν μικρότεροι οι σταυροί.

4. Μετά την πεζοδρόμηση του Κέντρου είναι μέγιστη ανάγκη να ανοίξει ο Περιφερειακός, που στα τελευταία 15 (αν δεν κάνω λάθος) περίπου χρόνια έγινε ένα μικρό κομμάτι λίγων μέτρων να φτάσει στην Αγίου Κων/νου και το γεφύρι στην Άκολη Τρύπα. Πιστεύουμε να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μέσα στην πενταετή θητεία σας να έχει τελειώσει.

5. Από κανέναν υποψήφιο δεν ακούσαμε να μιλάει για σύνδεση της οδού Τερτσέτη (μπροστά από το γήπεδο του Αστέρα) με την οδό Ναυπλίου. Είναι ή δεν είναι ανάγκη να γίνει για πάρα πολλούς λόγους η σύνδεση αυτή;

6. Γνωρίζετε ότι η μισή πόλη είναι ανώνυμη; Οι δρόμοι από Λιντλ- Μπασιάκου- Γήπεδο Παναρκαδικού- Δημοτικό Στάδιο- Αγία Βαρβάρα- 11ο Σύνταγμα και βορειοδυτικά καθώς και η περιοχή από Νοσοκομείο – Κάρτσοβα –Άγιο Παντελεήμονα και νότια, δεν έχουν όνομα. Η νυν Δημοτική Αρχή έχει φτιάξει τράπεζα ονομάτων και είχε ζητήσει από τους πολίτες να προτείνουν ονόματα. Μεταξύ των πολιτών που πρότειναν ονόματα ήμουν κι εγώ, που έδωσα γύρω στα 25 ονόματα και σύντομα βιογραφικά Αρκάδων, ανθρώπων της τέχνης, των γραμμάτων, της επιστήμης, που τίμησαν και τιμούν το νομό μας. Πρέπει άμεσα να γίνει ονοματοδοσία των ανώνυμων οδών, να τοποθετηθούν πινακίδες-ταμπέλες, για να μπορεί ο ξένος, ο ντελιβεράς, ο ταχυδρόμος κλπ να βρίσκουν τους πελάτες τους.

7. Μήπως πρέπει, με μια νέα αεροφωτογράφιση, να τυπωθεί ένας νέος ολοκληρωμένος χάρτης της πόλης μας;

8. Η υπόθεση «Δημαρχείο» απασχολεί σχεδόν όλους τους συμπολίτες μας. Αφού χάθηκαν τα οικόπεδα (Μαυρόγιαννη-Ντούμα) για το Διοικητήριο, μια ευκαιρία είναι το 11ο Σύνταγμα. Έχει γίνει κάποια αίτηση-πρόταση στο Υπουργείο Άμυνας από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές; Είναι στις προθέσεις να το κάνετε, και μάλιστα επιτακτικά, κ. Παυλή; «Το γοργόν και χάριν έχει». Αν δεν ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια, μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε μια παλιά πρότασή μου, αλλά και άλλων συμπολιτών μας, για ανέγερση Δημαρχείου στο χώρο της Κάτω Αγοράς; Με δυο ή και τρία υπόγεια γκαράζ-είσοδος από Δημητρακοπούλου, έξοδος Δεληγιάννη- ισόγειο καταστήματα-επέκταση πεζόδρομου εκεί, ημιώροφος για συνεδριάσεις του Δ.Σ. και στους ορόφους που μπορούν να κτιστούν, η στέγαση των γραφείων (υπάρχει και ρεζέρβα το Παλιό Δημαρχείο). Τα χρήματα που θα απαιτηθούν δεν θα υπερβούν τα ενοίκια 4-5 χρόνων, που πληρώνουμε σήμερα.

9. Πολύς θόρυβος έγινε για τα παγκάκια της Πλατείας Πετρινού (τον όγκο, το κόστος κλπ). Είναι ή δεν είναι άκρως αναγκαίο να τοποθετηθούν παγκάκια (απλά, δύο σίδερα και 6-8 πηχάκια) σε όλες τις πλατείες; Πού θα ακουμπήσει ένας γέρος, μια έγκυος, ένας κουρασμένος, ένας που αισθάνθηκε μια αδιαθεσία αλλά και ένας που δεν επιθυμεί να πάει καφενείο ή αλλού; Έχετε δει ότι στα παγκάκια της Πλατείας Αγίου Βασιλείου κάθονται όλη τη μέρα άνθρωποι; Γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο, στις πλατείες Αγίου Δημητρίου, Ανεξαρτησίας, Κάτω Αγορά, Βαλτετσίου, Κολοκοτρώνη, Αποδήμων, Μεταμόρφωσης, κλπ. Το κόστος, αν η τοποθέτηση γίνει από υπαλλήλους του Δήμου, θα είναι μηδαμινό.

10. Δικαιολογείται όλες τις ώρες της μέρας να κυκλοφορούν στην Εθν. Αντίστασης και Τάσου Σεχιώτη αυτοκίνητα; Υπάρχουν νησιά (Ύδρα, Σπέτσες κλπ) με πολύ μεγάλη τουριστική κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες και ο ανεφοδιασμός κλπ των καταστημάτων γίνεται 7 με 9 το πρωί και καμία άλλη ώρα. Εδώ δεν μπορεί να γίνει; Γιατί; Είναι ανάγκη τα μηχανάκια-ντελίβερι να διασχίζουν όλη την ώρα τους δύο παραπάνω δρόμους; Δε μπορείτε να κάνετε μια κουβέντα με τα 5-6 μαγαζιά που κάνουν αυτή τη δουλειά, να φεύγουν από τους κάθετους των δύο παραπάνω δρόμων; Ζητήστε εν ανάγκη και από την Τροχαία ενισχυμένη επιτήρηση αυτών των δρόμων... μέχρι συμμορφώσεως.

Μπαλάσης Νικόλαος

9 σχόλια

  • Δ. Μπερτζ
    Δ. Μπερτζ Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 02:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους ενας τροπος (γραφης) εστω και στο ..και πεντε να συζητηθουν ετσι απλα, κατανοητα και ..ηλεκτρονικα ζητηματα της πολης μας.

  • Κ.Κ.
    Κ.Κ. Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    1) Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ανοιχτές ώστε να τις παρακολουθούν οι δημότες και η ατζέντα ανακοινώνεται μέρες. Αν κάποιος έχει να υποβάλει πρόταση, μπορεί να παρευρεθεί και να την κάνει, δεν τα σκαρφίζεται κανένας δήμαρχος εν αγνοία των πολιτών όλα όσα αποφασίζονται!!!
    2) Ο κανονισμός ωραρίου παράδοσης εμπορευμάτων είναι ίδιος σε όλες τις πόλεις, όμως αν υπάρχουν τοπικές διαφοροποιήσεις πρέπει να το κοινοποιήσουν οι πολίτες ώστε να υπάρξει τροποποίηση σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες, χωρίς φυσικά να υπάρχει κατάχρηση.
    3) Τα απορριμματοφόρα θα έπρεπε να βγαίνουν πιο νωρίς, σωστά, αλλά εδώ υπεισέρχεται ο παράγοντας κόστος, γιατί οι υπάλληλοι θα πρέπει να πληρωθούν νυχτερινό, οπότε ο λόγος που δεν ισχύει κάτι τέτοιο είναι καθαρά οικονομικός. Εάν λυθεί αυτό, τότε και η αποκομιδή αλλά και οι επισκευές στην οδοποιία θα γίνονται σε ώρες που δεν δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία.
    4) Η απομάκρυνση του βαγονιού είχε αναφερθεί και από τον απερχόμενο δήμαρχο, αλλά μην ξεχνάμε πόσο κοστοβόρα είναι - δεν έπρεπε να είχε τοποθετηθεί εκεί εξ αρχής! Απορώ τι σκεφτόντουσαν σ' εκείνη την δημαρχία ....
    5) Αυτό με τις σβάστικες είναι αστείο!!!! Αν έχετε λίγη παρατηρητικότητα και γνώση του αντικειμένου θα ξέρατε ότι πολλά κάγκελα δημοσίων κτηρίων κατασκευής πριν του 1940 είχαν αυτό το σύμβολο (δες π.χ. Νομισματοκοπείο Αθηνών) επειδή τυγχάνει να είναι σύμβολο πανάρχαιο! Επίσης, η σβάστικα είναι αντεστραμμένη και στηρίζεται στην μία γωνία ώστε να δίνει την εντύπωση της κίνησης, ενώ το ελληνικό σύμβολο «κάθεται» στην οριζόντια βάση του.
    6) Μπορείτε να μου εξηγήσετε πού ακριβώς θα τοποθετηθούν παγκάκια στην Πλατεία Ανεξαρτησίας;;; Ή στην Αγ. Δημητρίου;;;; Και για ποιο λόγο; Εκτός κι αν αρχίσουμε να κάνουμε ηλιοθεραπεία στις εν λόγω πλατείες!!!! Δεν είναι χρήση τους όμοια με αυτήν της πλατείας Άρεως ή Πετρινού !! Δεν το προβλέπει η κατασκευή τους αλλά και η θέση τους!!! Ο όρος «πλατεία» δεν συνεπάγεται αναγκαία «βόλτα» «χαλάρωση».
    7) Άλλο η τροφοδοσία των καταστημάτων και άλλο τα μηχανάκια παράδοσης των εστιατορίων και λοιπών καταστημάτων. Προτείνω να πάρουν ποδήλατα!!! Στοιχίζουν λιγότερο, δεν χρειάζονται δίπλωμα, στοιχίζουν ελάχιστα, δεν προκαλούν ρύπανση ούτε ενόχληση!!!! Υπάρχει ήδη γνωστό κατάστημα ταχυφαγείου που το έχει εφαρμόσει, ας το κάνουν και οι υπόλοιποι!!!!

  • ΚΟΚΟΣ
    ΚΟΚΟΣ Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 8 ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ.

  • Δ.Κ.Μ.
    Δ.Κ.Μ. Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    στο θεμα ανεφοδιασμου μαγαζιων απο τις 7 εως τις 9 να το κανουν δεν αρκει και δεν συμφερει και υπαρχει κυνδινος!σαν μεταφορικο γραφειο που εχω και εφοδιαζω τα μαγαζια της τασου σεχιωτη και εθνικης αντιστασεως(επισης δεν μπορω να δεχτω τι δικαιολογια οτι σας χαλαει την αισθητικη ενω στην ουσια ειναι 5 αμαξακια απο μεταφορικα γραφεια και δεν συμπιπτουν οι ωρες συναντησεως των την ιδια ωρα στο ιδιο σημειο)...το εμπορικο μαγαζι ανοιγει 9 εως και 9.30 εως και 10.00 μην σας πω!εαν αφησω τα πραγματα του εκαστοτε χριστιανου στη πορτα του μπροστα ποιος θα τα πληρωσει σε περιπτωση που κλαπουν????σε περιπτωση που χαλασουν????σε περιπτωση που λερωθουν??????και χιλιες αλλες περιπτωσεις!!!!!!θελετε να μαθετε ποιος θα τα πληρωσει???δεν θελει μεγαλη φαντασια ΕΓΩ!!!!!ΜΟΥ ΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΔΕΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ(στο τελος τα πληρωσα και αδρα μαλιστα γιατι εχω και ενα "κουτελο" και αναγνωριζω τα λαθη μου-αλλα δεν το ξανακανω το ιδιο λαθος)!!!!!!ΜΗΝ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ!ΑΡΑ ΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ!!!!ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΧ ΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ(ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ)!!!!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ Η 10 ΛΕΠΤΑ Η ΚΑΙ 20 ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΟΛΥ "ΣΤΑΣΗ"????? ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!ΤΑ Ι.Χ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΔΕ!ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ(ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΣΠΟΝΤΑ) ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝΟΙ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ?????ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ(ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Δ. ΠΑΥΛΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΡΟΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΩΡΑΡΙΑ!!!!! )ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ Ι.Χ. ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΥΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ(ΔΑΡΕΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ)ΤΑ DELIVERY BOYS ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΑΝΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΝ) ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ(ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΩΣΗ!)!!!!!ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ 2-3 ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ 2 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΧ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ!ΟΧΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΜΩΣ(ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΠΩΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ-ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ)!!!!!!!!!!!!ΕΑΝ ΘΙΧΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΙΜΥΣΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ" ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!!!!!!ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!χιλια συγνωμη και καλη σας μερα!και μακαρι να γινουν ολα οπως τα θελουμε ΟΛΟΙ και οχι για ΜΕΡΙΚΟΥΣ!!!!!!!!

  • Αργύρης Σ.
    Αργύρης Σ. Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Παυλή εισθε η τελευταία μας
    Ελπίδα για την Τρίπολη.
    Να βάλετε καλούς αντιδημάρχους,
    Όχι καλαμοκαβαλητές σαν τους
    Τωρινούς.
    Μην μας Απογοητεύσετε.
    Ευχαριστώ
    Δημότης Τρίπολης

  • Τελης
    Τελης Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σκουπιδιαρικά πράγματι δεν πρεπει να ειναι στους δρόμους της πόλης μετα τις 6:30 το πρωί.
    Κύριε Παυλή θα πρεπει να το κοιτάξετε αυτο το θέμα.

  • Κωνσταντίνος Βέρρος
    Κωνσταντίνος Βέρρος Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστές όλες οι παρατηρήσεις πλην της 8.
    Η ενδεδειγμένη ενέργεια για την Πλατεία της Κατω Αγοράς και την οποία έχει ήδη υιοθετήσει ο κ. Παυλής , είναι η δημιουργία υπόγειου γκαράζ (πιθανόν ρομποτικού) και απο πάνω Αλσύλλιο. Αρκετές με τα μπετά μέσα στην πόλη. ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ χρειαζόμαστε. Για το Δημαρχείο, μπορούν να βρεθούν αλλού λύσεις. Θέληση να υπάρχει.

  • ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 08:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΣΚΟΥΔΙΑΡΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ)....ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ...ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ....ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...???
    ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ????

  • Π.Μ.
    Π.Μ. Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ήθελα στα παραπάνω να προσθέσω και τον δρόμο προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Δεν γνωρίζω όμως εάν ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου ή της Περιφέρειας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...