Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ατέρμονες ρητορείες ... από καθέδρας!

Ατέρμονες ρητορείες ... από καθέδρας!

Βαρεθήκαμε από χθες να ακούμε συζητήσεις επί συζητήσεων για την επίθεση του Υπ.Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, στη Λιάνα Κανέλλη. Εκφράσεις όπως"Φασισταριά" και "Παλιοκομμούνια" έδωσαν και πήραν στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντέννα. Και η δήμοσια "ξεφτίλα" μας καλά κρατεί και σήμερα!

p>Τα Μ.Μ.Ε ασχολούνται αποκλειστικά με το κατακριτέο αν μη τι άλλο χθεσινό γεγονός, αλλά νισάφι πια... Την ώρα που οι καρκινοπαθείς στερούνται φαρμάκων και το Υπουργείο Οικονομικών έστειλε μια εγκύκλιο που πέρασε στα "ψιλά"...ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ! 
Ο κόσμος πλέον ξύπνησε! Το λέμε και θα το ξαναλέμε! Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να καλύψουν εντέχνως τα δρώμενα μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης εν όψει εκλογών, ΔΕΝ θα τα καταφέρουν! Και αυτό γιατί οι κατασχέσεις καταθέσεων μέχρι και συντάξεων μας χτυπάνε την πόρτα...
Οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" δεν θα σταματήσουμε να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ και να λέμε τηνΑΛΗΘΕΙΑ όπως αυτή είναι. Ο λαός πρέπει να νικήσει επιτέλους τους φόβους του και να μην τρομοκρατείται από ψεύτικα διλήμματα. Η ελληνική κοινωνία πρέπει επιτέλους να αντιδράσει. 
Η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο και επονείδιστο χρέος, είναι οΑΜΕΣΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΟΖ! Το έχουμε πει χιλιάδες φορές και θα το ξαναπούμε άλλες τόσες! Και αυτό, γιατί πρέπει να διασφαλίσουμε την ταυτόχρονη εξόρυξη πετρελαίου από τις περιοχές όπου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον.
Ας αφήσουμε λοιπόν τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!! Είναι ευθύνη όλων μας!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΤΟ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...