Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν ασχολείσαι με την Πολιτική; Ναι, αλλά η Πολιτική.... ασχολείται μ’ εσένα!

Δεν ασχολείσαι με την Πολιτική; Ναι, αλλά η Πολιτική.... ασχολείται μ’ εσένα!

Τι έχεις να πείς;

Σ’εσένα μιλώ και γράφω Έλληνα Συμπατριώτη. Σ’εσένα που στις 20 Σεπτεμβρίου, τηνημέρα των εκλογών, δεν πήγες να ψηφίσεις.

Αντί  να πας στην κάλπη, πήγες για μπάνιο,πήγες εκδρομή πήγες,βόλτα ή καιγια....ούζα ! Απαξίωσες ή και ακόμα .....έφτυσες και τους υποψήφιους και την κάλπη.

Σε είδα να στρέφεις τα νώτα σου  σ’αυτά, σε άκουσα να  μουρμουρίζεις λέξεις και φράσεις, όπως : την«αποχή» το «δεν ασχολούμαι με τη βρόμικηΠολιτική»,

«είναι όλοι ίδιοι» , « είναι κλέφτες καιαπατεώνες «, «δεν με εκφράζει κανείς», « δεν περιμένω τίποτα από κανέναν», « τους έχω σιχαθεί όλους», «δεν θέλω να βλέπω και να έχω σχέση με κανέναν», και άλλα τέτοια απαξιωτικά για κόμματα και Πολιτικούς.

Το χειρότερο από όλα τα παραπάνω, είναι το θλιβερό γεγονός, πως  πιστεύεις,

( είσαι σίγουρος θα έλεγα), ότι έπραξες και το σωστό !

Τι νομίζεις όμως, ότι έκανες; Ουσιαστικά,σε διεφθαρμένους Πολιτικούς,έκανες τα μούτρα.... κρέας ! Με την αποχή σου, τους αθώωσες, για όλες τις παλιές αμαρτίες και τα εγκλήματα και αντί να τους τιμωρήσεις, τουςέκανες πάλι βουλευτάδες και Υπουργούς ! Τους έβαλες πάλι στο σβέρκο σουκαι τελικά ποιό είναι η ουσία;

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ! Το κυριότερο είναι, ότι με αυτή σου την συμπεριφορά, είναι σαν ναμην υπάρχεις, είναι σαν να δηλώνεις ότι.... πέθανες !!

ΚΙ’ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ!, είσαι παρών,είσαι ζωντανός και  όπως όλοι οι ζωντανοί, έχεις... ανάγκες ! Πρέπει να ζήσεις. Αλλά όμως,  πώς θα ζήσεις, όταν φέρεσαι σαν πεθαμένος; Παραιτήθηκες, παραδοθηκες, αφέθηκες και έκανες χώρο για να περάσουν πάλι οι διεφθαρμένοι ! Ξάπλωσες κάτω και πέρασαν από πάνω σου.

Λυπάμαι ξανά που αναγκάζομαι να στο πω, αλλά δεν δικαιούσαι να μιλάς πολιτικά. Θα σου έλεγα μάλιστα, ότι δεν έχεις ούτε το ηθικό δικαίωμα να τους......βρίζεις γιατι είσαιπαρών..«απών»

Αυτοί,  την έκαναν παλι τη δουλειά τους. Τον έδεσαν τον γάϊδαρό τους. Τι κι’αν οένας στους δύο Ελληνες δενψήφισε. Σκασίλα τους ! Είναι πάλι εδώ ! Κοίταξέ τους ! Χαμογελάνε και τα μουστάκια τους.  Τη βόλεψαν πάλι. Και την βόλεψαν,γιατί τούςψήφισε Μιά μικρή μειοψηφία. Τους ψήφιςαν οι για χρόνια παρατρεχάμενοί τους, τούς ψήφισαν οι διορισμένοι, τούς  ψήφισαν οι βολεμένοι, οι κολαούζοι καιόλα τους  τα κωλοσφούγγιακι’ας είναι λίγοι αριθμητικά.

Τους ψήφισαν τα ταϊσμένα τους σκυλιά και μαζί με αυτά, θα σε κυβερνάνε και πάλι για τέσσερα χρόνια.. Γιατί όλα αυτά ; Γιατί εσύ δεν πήγες να ψηφίσεις και να τους... τιμωρήσεις.

Τελικά παρ’ότι δεν ασχολήθηκες με την Πολιτική και τους Πολιτικούς, αυτά είναι και τα δύο παρόντα. Είτετο θέλεις, είτε όχι, θα ασχολούνται μαζί σου και θα σε δυναστεύουν. Αλλά και εξ’αιτίας σου, μαζί μ’εσένα θα δυναστεύουν, όχι μόνοτα παιδιά και τα εγγόνια σου, αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια όλωνεκείνων που δεν φταίνε σε τίποτα. Εκείνωνπου προσπάθησαν να τους γκρεμίσουν αλλά δεν μπόρεσαν , γιατί δεν έφτασαν,  γιατί ήταν ......λίγοι. Δεν τους βοήθησες, παρ’όλο που μπορούσες.

Όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ Συμπατριώτη, μέσα από αυτό το σημείωμα, σου εκφράζω ένα πικρό παράπονο,που δεν είναι μόνο δικό μου.

Με «εξουσιοδότησαν» να στο εκφράσω,  χιλιάδες πικραμένοι Συνέλληνες, καθώς επίσης και να σου προσθέσω καιτο εξής: Έχεις μεγάλη δύναμη και δεν το....ξέρεις !

Ανήκεις ( μου είπαν) στο μεγαλύτερο Ελληνικό «κόμμα». Το «κόμμα» αυτό το λένε Α.Λ.Α. ( Άκυρο,Λευκό, Αποχή). Το Α.Λ.Α. είναι το 50% των Ελλήνων !

Η μισή Ελλάδα !

Είναι όλοι αυτοί, που μαζί μ’ εσένα, δεν μετέχουν στις εκλογές, την στιμή που μας  κυβερνάει το 40 %, του 50% !. Δηλαδή τελικά, το 20% του Ελληνικού πληθυσμού, κυβερνάει το 80% !!. Κατάλαβες περί τίνος πρόκειται; Κι’αυτό το ανεχόμαστε!Τραγικό δεν είναι;

Μουείπαν ακόμη, ότι αν αυτό το «κόμμα»(το Α.Λ.Α.),αποφασίσει σε κάποια εκλογική αναμέτρηση, να ενεργοποιηθεί θα φέρει την μεγάλη Α.Λ.Αγή.

Είναι τόσο δυνατό, που μπορεί να στείλει, μιά  για πάντα στον αγύριστο, όλα τα πολιτικάκαθάρματα που χρόνια τώρα σού πίνουν το αίμα.. Σ’αφήνω,με την ελπίδα να σε δώ κάποτε να το πραγματοιείς. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Νικόλαος Η.Σκαντζός

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...