Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Έλληνες «χτυπήθηκαν» από το …«Σύνδρομο της Στοκχόλμης»!

Οι Έλληνες «χτυπήθηκαν» από το …«Σύνδρομο της Στοκχόλμης»!
Καταψηφίσθηκαν, πριν ολίγες ημέρες, μέσα στην Βουλή,  οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δηλώσεις, οι οποίες έβριθαν από πολιτικό ναρκισσισμό, υπεροψία, απολυταρχισμό, αλλά και απάθεια για τα, τόσα και τόσα, καυτά καθημερινά, οικονομικά και κοινωνικά, προβλήματα των Ελλήνων.
Δηλώσεις για προγραμματισμό μίας ανευθύνου «κυβερνητικής πολιτικής»,  εφάμιλλης τυραννικών καθεστώτων, που οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια, το Ελληνικόν ’Εθνος  στην πτωχοποίηση,  στην εξαθλίωση,  στην ασφυξία του  και, τέλος,  στον βιολογικό  θάνατό του.
Ο Ελληνικός Λαός υφίσταται μία ιδιότυπη γενοκτονία από τα Εθνοκτόνα Μνημόνια, πέραν της …οικονομικής και φοροεισπρακτικής λαιμητόμου,  κυρίως, εξ αιτίας της αθρόας εισβολής, στη Χώρα μας, εκατοντάδων χιλιάδων Ισλαμιστών.  Η αδιαφορία, την οποία επιδεικνύουν οι Κυβερνήσεις των τελευταίων, ιδίως, ετών, όσον αφορά την ανεξέλεγκτη εισβολή των Ισλαμιστών στη Χώρα μας, αλλά και η έμπρακτη αποδοχή του φαινομένου της, χωρίς σταματημό, παραβίασης των συνόρων μας από τη σημερινή Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, παραλλήλως προς την αντεθνική σιωπηρή συγκατάθεση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, του ΠΑΣΟΚ,  του ΚΚΕ και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ,  οδηγούν  στη συρρίκνωση του γηγενούς Ελληνικού Χριστιανικού πληθυσμού και την, βήμα το βήμα, αντικατάστασή του με πληθυσμό διαφόρων ασιατικών  φυλών  και, δή,  φανατικών Ισλαμιστών.
 Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  ουδόλως,  ενδιαφέρεται για τα φλέγοντα  Εθνικά Θέματα.  Μα και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και Συγκυβερνήσεις ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ουδέποτε ενδιαφέρθησαν για τα Εθνικά Θέματα.  Το Βορειοηπειρωτικό,  το Μεγαλ-Αλβανικό,  το Μακεδονικό,  το Θρακικό,  το Αιγαιακό,  το Νησιωτικό,  το Κυπριακό !!!.   Μάλιστα, η στάση όλων αυτών (των Κυβερνώντων), αλλά και οι δηλώσεις τους, στρέφονται, ξεκάθαρα, σε εφαρμογή σχεδίων, έξωθεν επιβαλλομένων, που αντιστρατεύονται  και  ξεπουλάνε  τα Εθνικά μας Συμφέροντα και τα Κυριαρχικά Δικαιώματα της Πατρίδος μας.
Χαρακτηριστική ήταν η τεκμηριωμένη τοποθέτηση του νεοεκλεχθέντος Βουλευτού του Νομού Κερκύρας, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  κου Ιωάννου Αϊβατίδη (Ιατρού Ιατροδικαστού, Προέδρου της Πανελληνίου Ενώσεως Ιατροδικαστών) κατά την πρόσφατη συζήτηση, στην Βουλή  (xagr.net, 6-10-15, 23:20”), επί των προγραμματικών  δηλώσεων της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο οποίος ερμήνευσε, «γνωμάτευσε» και απέδωσε την, εν πολλοίς, απαθή στάση του Ελληνικού Λαού, στην αυθυποβολή του εις το, ιατρικώς, λεγόμενο «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» (!!!).
 Εν συνεχεία, για πολλοστή φορά, θετική κριτική και αίσθηση πατριωτισμού προκάλεσε, στο Πανελλήνιο  η, για άλλη μία φορά, χειμαρρώδης και γενναία εισήγηση (xagr.net, 6-10-15, 14:16’) του Βουλευτού Αττικής κου Ηλία Κασιδιάρη.
 Δεν παραλείπουμε, βεβαίως, να επισημάνουμε και την καυστική, μα γεμάτη αλήθειες,  άκρως και απολύτως, εμπεριστατωμένη,  ομιλία στη Βουλή (xagr.net, 13-10-2015, 18:14’),  κατά την συζήτηση του Μνημονιακού Πολυνομοσχεδίου, του Αρκάδα  (εξ Αρτεμισίου Μαντινείας ορμωμένου)  Βουλευτού  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κου Ηλία Παναγιώταρου,  ως  Εθνική (και μοναδική, πλέον)  Αντιπολίτευση.
 Μόνον,  μία Εθνική Κυβέρνηση, με πυρήνα τον  «ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»  και  με  μοναδική προσήλωση  στον στόχο της ελληνικής αυτάρκειας σε τρόφιμα, σε φάρμακα, σε καύσιμα, σε βιομηχανία και σε όπλα,  μπορεί να δώσει «την μόνη λύση» στο αδιέξοδο.
( από κύριο άρθρο Ιστοσελίδας: xagr.net)
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη αριθ. 6 (γυάλινο κτίριο)
 Δευτέρα και Παρασκευή:  19:00΄ - 21:00΄
ΤΗΛ:   2710 - 224073

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...