Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαγκαδινό γεφύρι | Παράκαμψη λόγω εργασιών στην Εθνική Οδό

Λαγκαδινό γεφύρι | Παράκαμψη λόγω εργασιών στην Εθνική Οδό

Όπως σας είχα ενημερώσει την περασμένη βδομάδα, οι εργασίες που γίνονται για την αποκατάσταση της στατικότατας του Λαγκαδινού γεφυριού, επί της Ε.Ο. Τριπόλεως – Πύργου, θα απαιτούσαν την διακοπή, για κάποιο χρονικό διάστημα, της διέλευσης των οχημάτων. Η διακοπή της διέλευσης των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο της ανατολικής εισόδου των Λαγκαδίων, είναι επιβεβλημένη, εγκεκριμένη, επίσημη και με νόμιμες διαδικασίες.

Όπως διακρίνετε στην επίσημη ανακοίνωση, που συνοδεύει το άρθρο, ορίζονται οι οδηγίες, οι ημερομηνίες, οι διαδρομές για την ασφαλή και εύκολη κυκλοφορία των διερχομένων από τα Λαγκάδια οχημάτων. Εννοείται ότι η υποδικειόμενη δύσκολη διαδρομή της εσωτερικής παράκαμψης, έχει την έγκριση της τροχαίας, με την κατάλληλη σήμανση,, για την καλή και ασφαλή βατότητα του οδοστρώματος! Ένας απρόβλεπτος παράγοντας που επηρεάζει τα χρονικά διαγράμματα σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αυτήν την εποχή είναι επικίνδυνα με τεράστια προβλήματα.

lagkadinogefyriwggrafo2017

Το σίγουρο είναι ότι το ολιγοήμερο κλείσιμο της Εθνικής Οδού, θα επιφέρει σίγουρα, τεράστια προβλήματα συγκοινωνιακά, τουριστικά, επαγγελματικά, οικονομικά και γενικά θα δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στην περιοχή και στην καθημερινότητα των κατοίκων. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα βολικά, να μην έχουμε δύσκολα καιρικά φαινόμενα και φυσικά να μην συμβεί κανένα ατύχημα.

Αλλά και ο ανάδοχος θα πρέπει να επανδρώσει το εργοτάξιο με αρκετό προσωπικό, ώστε να αποκατασταθεί η βατότητα της Ε.Ο. το συντομότερο και να επανέλθει η κοινωνική ηρεμία της καθημερινότητας! Επισημαίνω και την τουριστική ζημιά που θα επιφέρει στους ηρωικούς επαγγελματίες των Λαγκαδίων, ένας δρόμος κλεισμένος, ένα χωριό δε απομονωμένο λόγω έργων, μέσα στις χριστουγεννιάτικες γιορτές!

Ο θεός να βάλει το χέρι του, αν παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό και έκτακτο πρόβλημα υγείας, στον γερασμένο πληθυσμό των Λαγκαδίων, αλλά και της κάτω Γορτυνίας….

Όλα αυτά, δεν τα γράφω τυχαία. Απλά, τα αντεύχομαι αφ’ ενός, αλλά αφ’ ετέρου θέλω να τονίσω την δυσκολία καθώς και την κρισιμότητα αυτής της παράκαμψης.

ΠΑΝ. Β. ΧΟΥΝΤΗΣ.

17-ΝΟΕ-2017

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...