Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποχαιρετισμός στο φίλο, στο σύντροφο, στο γιατρό, στον άνθρωπο Κώστα Μπρούσαλη.

Αποχαιρετισμός στο φίλο, στο σύντροφο, στο γιατρό, στον άνθρωπο Κώστα Μπρούσαλη.

Σήμερα έφυγε από τη ζωή, ο φίλος, ο αδελφός, ο σύντροφος, ο συναγωνιστής, ο Κώστας ο Μπρούσαλης.
Για όσους τον γνώριζαν από κοντά, η απουσία του θα είναι αισθητή για πάντα. 
Για όσους είχαν ακούσει για τον Κώστα τον γιατρό και για όσους δεν τον ζήσανε, στους αγώνες και στη παρέα, θέλω να τους πω, ότι η απώλεια αυτή για τη μικρή μας πόλη, για τη μικρή μας κοινωνία, θα είναι πολύ μεγάλη. 

Γιατί ο Κώστας παρ' όλο που θα μπορούσε να έκανε μία διαφορετική ζωή, αφού είχε τον τρόπο, εν τούτοις έδινε πάντοτε το παρόν στους αγώνες για μια καλύτερη και πιο δίκαιη ζωή για όλους τους ανθρώπους για όλους τους συμπολίτες του. 
Αυτοί οι αγώνες του, γινόντουσαν και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ήταν σύμβουλος για πολλά χρόνια, αλλά και στην πλατ. Αγ. Βασιλείου όταν αυτό ήταν αναγκαίο και γίνονταν κάποια συγκέντρωση, κάποια διαδήλωση, κάποια πορεία στους δρόμους της αγαπημένης του πόλης της Τροπολιτσάς όπως χαρακτηριστικά την έλεγε, μιας και ήταν από τους Τριπολιτσώτες της παλιάς κοπής.
Εμείς οι φίλοι του, οι σύντροφοί του, οι συναγωνιστές του, θα θυμόμαστε πάντα το χιούμορ του που έβγαινε αυθόρμητα μέσα από την καλή ψυχή του.
Θα θυμόμαστε πάντοτε τις συμβουλές του για καλύτερη οργάνωση των αγώνων μας, που μας τις έλεγε με κείνο τον ιδιόρρυθμο λόγο πού είχε. 
Θέλουμε να τον αποχαιρετίσουμε στο μακρινό του ταξίδι με την υπόσχεση να είναι ήσυχος, γιατί εμείς εδώ θα μείνουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες που αυτός μας δίδαξε.

Τάσος Παπαζαχαρίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...