Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συλλήψεις για κατοχή βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων στην Πελοπόννησο

Συλλήψεις για κατοχή βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο ελέγχων κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, για την εμπορία και την κατοχή βεγγαλικών - πυροτεχνημάτων, συνελήφθη, σήμερα (2-5-2013) το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, ένας (1) 49χρονος ημεδαπός, για παράνομη κατοχή κροτίδων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα του 49χρονου, όπου βρήκαν σε αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος και κατάσχεσαν -581- κροτίδες.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία, κατοχή και χρήση κροτίδων - βεγγαλικών.

Υπενθυμίζεται ότι δυστυχώς κάθε χρόνο, πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα σε όλη τη Χώρα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Νόμο. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...