Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλβανός μετέφερε τα 135 κιλά(!) κάνναβης στην «Κορίνθου – Πατρών»

Αλβανός μετέφερε τα 135 κιλά(!) κάνναβης στην
«Κορίνθου – Πατρών»

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε135 κιλάκάνναβης, πριν από τέσσερις ημέρες, στην Κορινθία.

p>Πρόκειται για έναν (1) 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραβίαση περιορισμών διαμονής, καθώς επίσης κατηγορείται για ναρκωτικά και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (6-4-2012) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.E όχημα, στο οποίο επέβαιναν ο 31χρονος και μία 23χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Εσθονίας.

Κατά τον έλεγχο, ο 31χρονος, παρουσίασε πλαστή ταυτότητα και πλαστή άδεια ικανότητας οδηγού, Ρουμανικών Αρχών, γεγονός το οποίο αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Μετά από αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία και εθνικότητα, ενώ επιπλέον είχε παραβιάσει τακτική άδεια τριών (3) ημερών, που του είχε χορηγηθεί από το Κατάστημα Φυλακών Νέας Αλικαρνασσού Κρήτης, στο οποίο εξέτιε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 7 μηνών για ναρκωτικά.

Επιπρόσθετα, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ακόμα ότι ο 31χρονος, ήταν ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος το εγκατέλειψε, την 3-4-2012 το πρωί, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, μετά από καταδίωξη με αστυνομικούς και στο οποίο βρέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους -134,966- κιλών, καθώς και ένα (1) πολεμικό «KALASHNIKOV» με τρεις (3) γεμιστήρες, που περιείχαν συνολικά ενενήντα (90) φυσίγγια.

Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει ακόμα έναν 31χρονο ομοεθνή του, ο οποίος οδηγώντας όχημα, το οποίο είχε ενοικίαση ο ανωτέρω με ψευδή στοιχεία, είχε τεθεί προπομπός του οχήματος που εγκαταλείφθηκε.

Σε βάρος της 23χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, γιατί αν και γνώριζε ότι ο 31χρονος ήταν δραπέτης φυλακών, τον φιλοξενούσε στην οικία της στον Νέο Κόσμο Αττικής, καθώς επίσης γνώριζε ότι χρησιμοποιούσε πλαστά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...