Αφήνουν υποστελεχωμένη την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας - Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Κωνσταντινόπουλος
Ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπολυος κατάθεσε χθες αναφορά στον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με την υποστελέχωση της αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας. Καλώ τον Υπουργό να ενεργήσει άμεσα ώστε να μην μείνουν κενές οι οργανικές θέσεις που θα προκύψουν ύστερα από έκτακτες μεταθέσεις.
Ακολουθεί η αναφορά:
AΝΑΦΟΡΑ
Προς: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Π. Θεοδωρικάκο
Θέμα: Υποστελέχωση Αστυνομικής Διεύθυνση Αρκαδίας
Κύριε Υπουργέ,
Σας αναφέρω την επιστολή της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας, σύμφωνα με την οποία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν προτίθεται να καλύψει τις επικείμενες κενές οργανικές θέσεις που θα προκύψουν από έκτακτες μεταθέσεις, με αποτέλεσμα να υπονομεύεται η αστυνόμευση και να υπάρχει κίνδυνος παρακμής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.
Σας καλώ να λάβετε γνώση και να με ενημερώσετε για τις άμεσες ενέργειες της αρμοδιότητάς σας επί του σημαντικού αυτού θέματος.
Σχετικά Άρθρα
- Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Γρηγόρη Δημητριάδη με την οικογένεια της ΟΝΝΕΔ
- Οι γυναίκες του Αστέρα κέρδισαν την ΑΕΚ και ανέβηκαν στη 2η θέση! (εικόνες)
- Με αυτογκόλ του Ιβάνοφ έχασε ο Αστέρας και απομακρύνθηκε από την οκτάδα
- Κοσμάς - ανεμογεννήτριες | Για 9η μέρα, ο δρόμος για το έργο παραμένει κλειστός!
- Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Ηρακλή Βερβένων
2 σχόλια
-
Τι έγινε ρε παιδιά τώρα ξύπνησαν οι μεγαλοσυνδηικάλες και φωνάζουν;;; Γιατί άραγεεεε;;;
Τόσο καιρό δε υπήρχαν τα προβλήματα στο Σώμα; -
δε βαριέσαι, αρκεί να βγαίνει το μεροκάματο






