Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο με νεκρό στη Στέρνα
Χθες (23.10.2022) το πρωί, στο 130,7ο χιλιόμετρο Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Κορίνθου - Τριπόλεως - Καλαμάτας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 55χρονος, παρέσυρε 65χρονο, ο οποίος βρισκόταν πεζός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 65χρονου.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.
-----------------------------
Για το θέμα αυτό, οι "Αργολικές Ειδήσεις" σημειώνουν ... "Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο του «Μορέα», στην Πελοπόννησο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 65χρονος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη γύρω στις 9 το πρωί, όταν το αγροτικό ΙΧ όχημα που οδηγούσε ο 65χρονος έπαθε λάστιχο στο ύψος της Στέρνας στην Αργολίδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα μπουλόνι έφυγε προς το δρόμο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του λάστιχου και ο 65χρονος επιχείρησε να το πιάσει με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα και να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ο 65χρονος Γιώργος Κουρέτας ήταν γνωστός αγροτοσυναιτεριστής της Μεσσηνίας και ιδιαίτερα αγαπητός γι’ αυτό και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην περιοχή.
Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου."
Σχετικά Άρθρα
- Ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε Επισκοπή Τεγέας, Νεστάνη και Μονή Έλωνας (εικόνες)
- Μια προσφορά αγάπης που θα μείνει για πάντα στο Βιδιάκι Γορτυνίας
- Παπαηλιού: "Η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας χρειάζεται αλλαγή του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της"
- Λαμπρόπουλος από τα εγκαίνια της Έκθεσης Τεγέας: «Στόχος μας περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της Αρκαδίας»
- Η περιφορά της Εικόνας της Παναγίας στη Λίμνη Αρκαδίας (εικόνες)






