Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θύμα βιασμού από 12 άνδρες έπεσε 28χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες στην Ηλεία

Θύμα βιασμού από 12 άνδρες έπεσε 28χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες στην Ηλεία
Πίσω στο χωριό της επέστρεψε η 28χρονη ΑμεΑ, τη δραματική ιστορία της οποίας έφερε στο φως αποκλειστικά η εφ. «Πατρίς» την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, προκειμένου να συνεχίσει όπως φαίνεται τη ζωή της, μαζί με τον πατέρα της και τα δύο αδέλφια της.

Ωστόσο, προκαλούνται ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν, καθώς αναγκάζονται να μένουν σε μια αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, όπου αφού οι όποιες ενέργειες έγιναν προκειμένου να εξασφαλιστεί έστω ένα λυόμενο για τη διαμονή τους, ακόμα βρίσκονται σε εκκρεμότητα, παρά τις προσπάθειες του προέδρου της κοινότητας.

Στο μεταξύ, συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία με την υπόθεση της 28χρονης και πολλοί μάλιστα εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την περαιτέρω διερεύνηση των καταγγελιών που έχουν γίνει. Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετό καιρό, όταν το συγκεκριμένο κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, την μητέρα της και τα οκτώ αδέλφια εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, ζούσαν σε χωριό του δήμου Πύργου. Η μητέρα της 28χρονης σήμερα κοπέλας, μετά από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή της εστία αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Από τα εννιά αδέλφια, κάποια βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να ξεφύγουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς τη ζωή τους, κάποια μάλιστα βρίσκονται στο εξωτερικό και κάποια άλλα κανείς δεν γνωρίζει τι απέγιναν, όμως ο πατέρας μαζί με τα δύο αγόρια και την κοπέλα που αναφέραμε έμειναν πίσω αντιμετωπίζοντας όλοι τους, νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσουν έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Πριν έξι χρόνια, η 28χρονη εν μέσω ενός κυκεώνα προβλημάτων που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, γνώρισε το ακόμα πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής και την ασχήμια των ανθρώπων, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που επιχείρησαν να την βοηθήσουν και τους άνοιξε την καρδιά της, έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες οι οποίοι φορώντας κουκούλες ασέλγησαν στο κορμί της με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος και εννιά μήνες μετά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα. Οι υποψίες για το δράμα που βίωνε – εν αγνοία της – η 28χρονη ξεκίνησαν όταν η οικογένεια που την φιλοξενούσε παρατήρησε κάποιες ύποπτες κινήσεις.

Η κοπέλα έφευγε από το σπίτι και μόλις επέστρεφε μετά από ώρες, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν έτρεχε σε άσχημη κατάσταση στο μπάνιο προκειμένου να πλυθεί… Παράλληλα, στην αντίληψη ανθρώπων που έχουν αναλάβει την φροντίδα της αλλά και την μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα, υπέπεσε διακίνηση πορνογραφικού υλικού από και προς την ίδια στο κινητό της, στην οποία εμπλέκονταν άνθρωποι που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, στέλνοντας της μηνύματα με… κυνικό τρόπο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...