Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοκ στο Ψάρι Κορινθίας | Συνελήφθη πατέρας που καταγγέλθηκε ότι βίαζε την 19χρονη κόρη του

Σοκ στο Ψάρι Κορινθίας | Συνελήφθη πατέρας που καταγγέλθηκε ότι βίαζε την 19χρονη κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες 19χρονη, η οποία σπουδάζει πήγε πριν από λίγες ημέρες στην Ασφάλεια και κατήγγειλε ότι “ο πατέρας μου με βιάζει τα τελευταία 2-3 χρόνια. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα με έχει κακοποιήσει σεξουαλικά δεκάδες φορές. Μάλιστα, με έχει εκβιάσει, λέγοντας μου ότι θα συνεχίσω τις σπουδές μου με τον όρο όταν πήγαινα στο σπίτι μου στην Κόρινθο να δέχομαι τις σεξουαλικές του επιθέσεις”.

O 47χρονος πατέρας συνελήφθη στο Ψάρι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 47χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κου Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για βιασμό, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

O 47χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία Κορίνθου, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα κανάλια πάντως μούγκα για να μην γίνει ρεζίλι ο πατέρας ή το χωριό που είναι οι δημοσιογράφοι να πάνε σε αυτό το χωριό να τον κάνουν ρόμπα αλλά ξέρουμε θα τον βγάλουν αθώο όπως πάνε να κάνουν με το κύριο μιχο για να είναι ελεύθερη και να κάνουν κακό και σε άλλα παιδάκια κάψιμο στην μέση στην πλατεία και οι δύο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...