Ναύπλιο | Δεν έπεισε τον εισαγγελέα - Προφυλακιστέος ο 34χρονος που χτύπησε άγρια την σύζυγό του
Στη φυλακή από τα δικαστήρια Ναυπλίου οδηγείται ο 34χρονος που χτύπησε την σύζυγό του στο Άργος με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες.
Ο δράστης από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι λατρεύει την σύζυγό του, ενώ μιλώντας δημόσια ζήτησε συγγνώμη «σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου».
Τα λεγόμενά του ωστόσο δεν έπεισαν τον εισαγγελέα που διέταξε την προσωρινή κράτησή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και εξάντληση στο θύμα του, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.
Σχετικά Άρθρα
- Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;
- Πελεγρίνης: «Σε έναν χρόνο από τώρα ο Ν. Ανδρουλάκης θα είναι πρωθυπουργός»
- Tigers για τον ημιτελικό της γυναικείας ομάδας του Αστέρα: "Γράφουμε ξανά ιστορία"!
- ΑΕΚ Τρίπολης - Ping Pong | Πρωταθλητής ο Λεμπέκος Ιωάννης στο 4ο αξιολογούμενο τουρνουά ΠΟΦΕΠΑ
- 3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης | Μια Γιορτή Μνήμης και Υπερηφάνειας για την 25η Μαρτίου
1 σχόλιο
-
Προσωρινά???????
Για ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ!!!!






