Άγρια κτηνωδία στη Χαλκίδα | Πέταξαν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών και τον έκαψαν
Μια άγρια κτηνωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω ακριβώς από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος πέταξε μέσα σε κάδο απορριμμάτων του κοιμητηριού έναν σκύλο και έπειτα έβαλε φωτιά και τον έκαψε.
Κάτοικοι ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Χαλκίδας, ο Πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Μακρίδης, ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Συγγελάκης και η αντιδήμαρχο Ληλαντίου Ευαγγελία Παλαιολόγου.
Αφού κατασβέσθη η πυρκαγιά και ανασύρθηκε η σορός του άτυχου ζώου έγινε σκανάρισμα για τσίπ χωρίς αποτέλεσμα.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό για τον εντοπισμό του δράστη.


Σχετικά Άρθρα
- Ο Δημήτρης Κωστόγιαννης στη ΔΡΤ | Η μη υποψηφιότητα στον Δικηγορικό, το δεύτερο κτίριο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, το εφετείο και οι φυλακές
- Νέες θέσεις εργασίας στον δήμο Μεγαλόπολης
- Οι Tigers για τη δολοφονία οπαδού στη Χαλκίδα: "Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια τυφλής βίας"
- Καθημερινά (πλην Τρίτης) προσβάσιμοι ο Πύργος της Λεβένταινας και ο ναός Αγίου Νικολάου στην Καρύταινα
- Παράλιο Άστρος | Δεύτερη παράταση για τα έργα στην οδό "Καλλίτση"
1 σχόλιο
-
Τον ίδιο θάνατο θα βρούνε από τον Θεό.





