Τροχαίο με νεκρό λίγο έξω από την Τρίπολη
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Χθες (14.6.2024) το απόγευμα, στο 1,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης - Πύργου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 79χρονου και του 21χρονου.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγο αργότερα ο 79χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα
- "Μισή ώρα αναμονή για ασθενοφόρο σε περιστατικό εγκεφαλικού στο κέντρο υγείας Μεγαλόπολης: δύο ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας, κανένας οδηγός"
- «Λόγοι Ορθοδοξίας για τη Δικαιοσύνη» – Η ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφανίου
- Τρίπολη | Πώς μια τηλεφωνική απάτη εξελίχθηκε σε αρπαγή – Της συστήθηκαν ως αστυνομικοί και τη μετέφεραν στην Αττική (vd)
- Γ' Εθνική | Νέα ήττα για τον Πανθυρεατικό - Παραμένει χωρίς πόντο στην τελευταία θέση
- Η Γεωργία Γεννιά για την απώλεια της Γεωργίας Καπόγιαννη: "Το γελαστό μας κορίτσι, τα έχω ειλικρινά χαμένα"






