Αλλοδαποί μετέφεραν παράνομα ... αλλοδαπούς στην Αρκαδία

Συνελήφθησαν, προχθές (15.6.2024) το απόγευμα στην Αρκαδία, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 60 ετών, αντίστοιχα, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
Ειδικότερα, σε περιοχή του Νομού Αρκαδίας, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 60χρονος και επέβαινε ως συνοδηγός ο 31χρονος, όπου διαπιστώθηκε να επιβαίνουν σε αυτό ακόμη -4- αλλοδαποί.
Άπαντες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, όπου από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες μετέφεραν τους -4- αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα, από την Αθήνα στην Λακωνία.
Τέλος, κατασχέθηκαν το όχημα της παράνομης μεταφοράς, -2- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα
- Βραδιά με Τραγούδια Λαϊκά και τον Μανώλη Καραντίνη στη Νεστάνη!
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)
- Πάνω από 15 πανηγύρια σταμάτησαν στην Αρκαδία μετά από καταγγελίες φέτος το καλοκαίρι - Ενημερώθηκε ο Χρυσοχοΐδης!
- Παραμονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στα Βέρβενα (εικόνες - βίντεο)
- Καραλής προς Σμυρνιώτη για τα ταξί στην κεντρική πλατεία: «Είναι και δική σας απόφαση – Να ενημερώνουμε τους πολίτες»
1 σχόλιο
-
Μας μάθανε οι Κρητικοί πως είμαστε Χανιώτες!