Θρήνος στην Αμαλιάδα | Μητέρα βρέθηκε νεκρή αγκαλιά με το 5 ημερών βρέφος της
Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στην Αμαλιάδα, όπου γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγο της και στην αγκαλιά της το 5 ημέρα βρέφος της, που μόλις είχε φέρει στον κόσμο μόλις την περασμένη Πέμπτη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 38χρονη Ιωάννα Γεωργίου «έφυγε ξαφνικά» αφήνοντας την τελευταία της πνοή έχοντας αγκαλιά το μωράκι της όταν την ίδια ώρα ο άνδρας της βρίσκονταν στη δουλειά και το μεγαλύτερο παιδί τους ήταν στη γιαγιά του.
Ανήσυχος ο σύζυγος που δεν απαντούσε στις κλήσεις του επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή και το μωρό δίπλα της να κλαίει ασταμάτητα. Εκτιμάται ότι η 38χρονη είχε εκπνεύσει τουλάχιστον έξι ώρες πριν.
Πηγή: ΕΡΤ
Tags:
Αμαλιάδα,Σχετικά Άρθρα
- 2026 | Ο Κοσμάς υποδέχεται την Εικόνα της Παναγίας της Έλωνας
- "Έφυγε" ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Βυζικιωτών, Γιάννης Νικολάου Αργυρόπουλος
- ΔΑΚ Τρίπολης | Κλειστός ο στίβος από την Κυριακή για τη συναυλία
- Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης | Σήμερα η μουσική αφήγηση διηγήματος του Βιζυηνού με τον ηθοποιό Γιώργο Μπινιάρη
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)






