Επτά συλλήψεις στην Αρκαδία σε αστυνομική επιχείρηση
Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών ατόμων με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας, πραγματοποιήθηκε χθες (3.1.2025), στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές των δήμων Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Βόρειας Κουνουρίας.
Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Τρίπολης, Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής και Κεντρικής Πελοποννήσου, των Αστυνομικών Τμημάτων Τρίπολης και Μεγαλόπολης, του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρίπολης, καθώς και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αρκαδίας.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην Αρκαδία ελέγχθησαν -313- άτομα, προσήχθησαν -7- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -7- άτομα, για τα ακόλουθα αδικήματα:
- -2- άτομα, για στέρηση δελτίου ταυτότητας,
- -2- άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
- -1- άτομο, για κλοπή,
- -1- άτομο, για ναρκωτικά και
- -1- άτομο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -3- τσιγαριλίκια,
- -4- μοτερ εξαερισμού,
- πλήθος αλουμινένιων και σιδερένιων αντικειμένων και
- όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Τέλος, βεβαιώθηκαν -122- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν -2- ακινητοποιήσεις οχημάτων.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Σχετικά Άρθρα
- Ευρωπαϊκό U20 |Με την αποστολή της Εθνικής Νέων Γυναικών στη Βουλγαρία η Μάγκλαρη από την Τρίπολη
- Η υποδοχή του Χριστόδουλου το 1999 στη Δημητσάνα (vd)
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Εσπερινή Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Παναγίας (εικόνες)
- Ο Γκιτέρσος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για Τρίπολη!
- Τρίπολη | Νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Πρόεδρος η Ελένη Καλαποδά






