Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Μπέττυ αξίζει να μπει στη Βουλή…

Η Μπέττυ αξίζει να μπει στη Βουλή…

Η καλή φίλη και πάντα μαχητική δημοσιογράφος Μπέττυ Γιάννα θα είναι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του Παναγιώτη Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Υποψήφια θα είναι στο νομό Μαγνησίας, που είναι ο τόπος καταγωγής της.

Ασκεί μαχόμενη δημοσιογραφία τα τελευταία 10 χρόνια και δραστηριοποιείται κυρίως στο ερευνητικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των ΜΜΕ από το αθλητικό ρεπορτάζ για να καταλήξει στις «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» του Νίκου Ευαγγελάτου όπου και έμεινε δίπλα του για 5 ολόκληρα χρόνια (την περίοδο εκείνη είχε συνεργαστεί με τον συνάδελφο, Γιώργο Μουστόγιαννη). «Όργωσε» κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα από το Διδυμότειχο μέχρι και τη Κρήτη, προκειμένου να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και να ενημερώσει τον πολίτη.
Στην επαγγελματική της πορεία, τόλμησε να συγκρουστεί «μετωπικά» με τα κυκλώματα διαφθοράς καθώς διακρίνεται για τη μαχητικότητά της.
Έχει περάσει σχεδόν απ όλα τα ρεπορτάζ καθώς έχει εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ όπως η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» , το περιοδικό «Ciao», την εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» με την Τατιάνα Στεφανίδου, για να περάσει ενεργά και μαχόμενα στο χώρο του διαδικτύου, όπου δραστηριοποιείται ακόμη και σήμερα.

Το kalimera-arkadia.gr εύχεται καλή επιτυχία στη δυναμική συνάδελφο η οποία λέει ξεκάθαρα "ΌΧΙ" στο Μνημόνιο και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...