Άγριο φονικό στη Μεσσηνία | 61χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τους γονείς του (vd)
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σπερχογείας η είδηση για οικογενειακή τραγωδία, με έναν 61χρονο να σκοτώνει τους ίδιους του τους γονείς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τη 93χρονη μητέρα του και τον 96χρονο πατέρα του, μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, με αιχμηρό αντικείμενο.
Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα άτομο που στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί για ψυχολογικούς λόγους, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες είχε προκαλέσει κι άλλα επεισόδια, τραυματίζοντας κι άλλους.
Οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι πραγματικά σοκαριστικές
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, πραγματοποιώντας έρευνα για τις συνθήκες του φονικού. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο δράστης έχει προσαχθεί.





Σχετικά Άρθρα
- Λεβίδι | Το Δίκτυο Σχολικών Μονάδων «Μέθεξις» προάγει τη Στρατηγική Σκέψη (εικόνες)
- Διήμερες περιβαλλοντικές δράσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος - Κοινή συνέντευξη τύπου από Σμυρνιώτη και Βέρρο (vd)
- Νέα διοίκηση στο Σύλλογο Καφεστιατόρων Αρκαδίας - Όλα τα ονόματα
- Μέχρι ποιο σημείο αλητείας θα φτάσουν για να ρίξουν την Τρίπολη;
- Η γιορτή της Αγίας Φωτεινής στην Αρχαία Μαντινεία (εικόνες)






