Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρυσή Αυγή: «Η χώρα μας είναι πλούσια και έπεσε θύμα τοκογλύφων»

Χρυσή Αυγή: «Η χώρα μας είναι πλούσια και έπεσε θύμα τοκογλύφων»

«Αν η χώρα πρόκειται να κυβερνηθεί, όπως κυβερνήθηκε τα τελευταία δυο χρόνια, τότε η Χρυσή Αυγή δεν θα συναινέσει», δήλωσε, εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου, ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζει ούτε με ψήφο εμπιστοσύνης ούτε με ψήφο ανοχής την οποιαδήποτε κυβέρνηση η οποία θα συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου. Αντίθετα καταγγέλλει το μνημόνιο», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος υποστήριξε ότι η μόνη λύση για διέξοδο είναι να αναλάβει την πρωθυπουργία μια προσωπικότητα με διεθνές κύρος, η οποία θα χειριζόταν το μνημόνιο «στη βάση του ότι έγινε αδικοπραξία κατά της Ελλάδος έχει πέσει γίνει θύμα οικονομικής επιθέσεως».

Όπως είπε θα πρέπει επίσης να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους «για να μάθει ο έλληνας πολίτης γιατί εξαθλιώνεται, γιατί βρίσκεται στην σημερινή κατάσταση και γιατί εκχωρείται η εθνική κυριαρχία».

Όπως είπε ο κ. Μιχαλολιάκος έθεσε στον κ. Παπούλια το ζήτημα συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ και πρότεινε να πάρουν θέση τα κόμματα, και η όποια κυβέρνηση προκύψει να θέσει βέτο στην πιθανή είσοδο της πΓΔΜ με την συνταγματική τους ονομασία, «όπως έκανε ο Κώστας Καραμανλής και το πλήρωσε στη συνέχεια» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Έθεσε επίσης το θέμα των λαθρομεταναστών, ενώ είπε ότι στις εκλογές ο λαός εκφράστηκε κατά του Μνημονίου «και θα έπρεπε η υπόθεση Μνημόνιο να έχει τελειώσει, και οι Γερμανοί επίτροποι να έχουν φύγει».

Υποστήριξε επίσης ότι «η χώρα μας είναι πλούσια και έπεσε θύμα τοκογλύφων», και πρέπει να αντισταθεί, ενώ ζήτησε τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ανακήρυξη της ΑΟΖ και άμεση εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου.

Η συνάντηση του κ. Μιχαλολιάκου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διήρκεσε λιγότερο από 15 λεπτά, ενώ να σημειωθεί ότι κατά την είσοδο του γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα συνάντησης, οι δημοσιογράφοι τον υποδέχθηκαν καθιστοί, διαμαρτυρόμενοι για τα όσα έγιναν εναντίον των εκπροσώπων του Τύπου, το βράδυ των εκλογών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όταν απαιτήθηκε να σηκωθούν, εκείνοι αρνήθηκαν και τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν. Επίσης, οι δημοσιογράφοι, απέφυγαν να υποβάλλουν ερωτήσεις στον κ. Μιχαλολιάκο, μετά την έξοδο από το προεδρικό Μέγαρο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...