Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επανέλαβε πως η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα.

Η οικουμενική κυβέρνηση είπε ο κ.Κουβέλης θα πρέπει να εκφράζεται από τις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη και στο ευρώ και της αποδέσμευσης της χώρας από το μνημόνιο. Η οικουμενική κυβέρνηση, είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για να είναι βιώσιμη θα πρέπει να αποτελείται από τα κόμματα, όπως εκφράστηκε η ετυμηγορία του λαού στις εκλογές, δηλαδή από την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ και όποια άλλη πολιτική δύναμη συμφωνεί με αυτές τις δύο βασικές προϋποθέσεις.

>Ο κ. Κουβέλης ανέφερε πως ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας του ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης και αναφέρθηκε στην άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να μετάσχει ή να δώσει ψήφο ανοχής .

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε από όλα τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...