Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο «Τρίπολη – Καλαμάτα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο «Τρίπολη – Καλαμάτα»

Η αστυνομία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  του Αυτοκινητόδρομου «Κόρινθος- Τρίπολη – Καλαμάτα », που ανήκει στην εδαφική αρμοδιότητα της Α.Δ. Αρκαδίας, με σκοπό την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης ιστού κάμερας διαχείρισης κυκλοφορίας στον κόμβο Παραδεισίων:

ul>
  • Τετάρτη 16-5-2012 από τις 11:00 έως τις 13:00, διακοπή κυκλοφορίας στον κλάδο εισόδου προς Αθήνα του Α/Κ Παραδεισίων.
  • Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται  από τον κλάδο εισόδου προς Αθήνα του ημικόμβου Αλφειού.
  • Η Απόφαση αυτή ισχύει αφού προηγούμενα δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ.) και τοποθετηθούν οι σχετικές προσωρινές πινακίδες σήμανσης ή πραγματοποιείται η ρύθμιση κυκλοφορίας από τροχονόμους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 7 του Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ.).

    Η ανάδοχος εταιρεία  ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. υποχρεούται να τοποθετήσει και να συντηρεί την απαι τούμενη οδική σήμανση, καθώς επίσης   να λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (ΚΟΚ).

    Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/99  Φ.Ε.Κ. 57-Α), όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007.

    Προσθήκη σχολίου

    Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

    Επιστροφή στην κορυφή

    Διαβάστε επίσης...