Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

47χρονος κάτοικος Τρίπολης συνελήφθη για απάτη και πλαστογραφία!

47χρονος κάτοικος Τρίπολης συνελήφθη για απάτη και πλαστογραφία!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρείς (3) περιπτώσεις απάτης στην Αρκαδία και την Αργολίδα, ενώ συνελήφθη, προχθές (21-5-2012) το πρωί, στην Τρίπολη, ένας (1) 47χρονος ημεδαπός, κάτοικος Τρίπολης Αρκαδίας, για απάτη και πλαστογραφία.

p>Ειδικότερα, προχθές (21-5-2012) το πρωί, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 47χρονος, την στιγμή που παραλάμβανε χρηματικό ποσό από 83χρονο, παραδίδοντας του πλαστή συναλλαγματική.

Όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 47χρονος, είχε αποσπάσει τμηματικά από τον 83χρονο, κατά το χρονικό διάστημα από 19 Απριλίου 2012 έως και προχθές, μεγάλο χρηματικό ποσό, προφασιζόμενος σοβαρά προβλήματα υγείας της οικογένειας του και εμφανιζόμενος με ψεύτικο ονοματεπώνυμο.

Όπως προέκυψε επιπλέον από την εμπεριστατωμένη έρευνα, ο 47χρονος είχε εξαπατήσει από τα μέσα του 2011 έως και τον Μάρτιο του 2012, ακόμα δύο (2) άτομα, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας έναν 51χρονο ημεδαπό, προσποιούμενος τον υπάλληλο δικηγορικού γραφείου, από τον οποίο απέσπασε χρηματικό ποσό, προφασιζόμενος σοβαρά προβλήματα υγείας της οικογένειας του, καθώς και σε Τοπική Κοινότητα της Αργολίδας, έναν 49χρονο ημεδαπό, αποσπώντας του χρηματικό ποσό, ως προκαταβολή για δήθεν πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Από την δράση του, είχε καταφέρει να αποσπάσει συνολικά, το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ περίπου.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος το παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Τρίπολης.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...