Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους συλληφθέντες για την ένοπλη ληστεία στην Κερασίτσα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους συλληφθέντες για την ένοπλη ληστεία στην Κερασίτσα

Απολογήθηκαν σήμερα οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία, σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην Κερασίτσα Αρκαδίας, στις αρχές του Φεβρουαρίου 2012.

Πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr αναφέρουν ότι, με απόφαση του Εισαγγελέα, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, ενώ ο άλλος θα προφυλακιστεί.

p>Αύριο (Πέμπτη, 24-5-2012), θα περάσει την πόρτα του Ανακριτή και ο τρίτος συλληφθείς ο οποίος –όπως έχουμε γράψει ξανά- πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία που στο άκουσμα της σύλληψής του, προκλήθηκε έκπληξη στην τοπική κοινωνία της Τρίπολης.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, "συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, το πρωί της 19ης Μαΐου 2012, οι τρεις Έλληνες ηλικίας 34, 49 και 48 ετών, όλοι τους μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία (3) μέλη αυτής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, αφορά την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και την διάπραξη ένοπλης ληστείας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, την 1-2-2012 το πρωί, στην Κερασίτσα Αρκαδίας, επιβαίνοντας σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί τον Ιανουάριο 2012, από τα Βριλήσσια Αττικής, ακινητοποίησαν ταχυδρομικό διανομέα, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, με την απειλή πιστολιών, του αφαίρεσαν το όχημα καθώς και το σάκο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ.  

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) πτυσσόμενο στιλέτο, ένα (1) μαχαίρι καθώς και ένα (1) Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει για την διαφυγή τους"Προφυλα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...