Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολλές κλοπές πάλι στο Άστρος - Τι θα γίνει με την αστυνόμευση;

Πολλές κλοπές πάλι στο Άστρος - Τι θα γίνει με την αστυνόμευση;
Τη Δευτέρα το βράδυ πολλά κρούσματα κλοπών σημειώθηκαν στο Άστρος, τόσο κεντρικά, σε καταστήματα της πλατείας, όσο και απόκεντρα, σε πολλά σπίτια.
Αυτά αναφέρονται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας kynourianet.gr, που επισημαίνει ότι "το φαινόμενο των κλοπών έχει οξυνθεί σε πολλά τοπικά διαμερίσματα του δήμου Β.Κυνουρίας, γεγονός πρωτόγνωρο. Τα νέα σχέδια αστυνόμευσης μέτρων που ακούσαμε πρόσφατα, με κινητές ομάδες αστυνόμευσης στην Αρκαδία, με πρόγραμμα με συγκεκριμένους προορισμούς και ημέρες, για προληπτικούς ελέγχους, δεν λύνει το πρόβλημα. Θα έρχονται τα κλιμάκια, θα κόβουν πρόστιμα για ζώνες, από την πλατεία μέχρι τον περιφερειακό, για αθεώρητα διπλώματα και ασφάλειες, θα ελέγξουν και τα χαρτιά σε μερικούς αλλοδαπούς, αν τύχει και περάσουν!
Το θέμα των συνεχόμενων κλοπών όμως θα παραμένει. Μπορεί να λυθεί μόνο με τον αστυνομικό της γειτονιάς ,περιπολίες πέριξ της πλατείας και περιπολικό να κινείται συνεχώς όλη τη νύχτα...
Στο σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η ασφάλεια αποτελεί ουσιαστική παράμετρο της διαμόρφωσης της ποιότητας ζωής, της κοινωνικής συμβίωσης και της οικονομικής ανάπτυξης.
Ο Δήμος θα πρέπει να δει πλέον σοβαρά το θέμα δημιουργίας <<δημοτικής αστυνομίας>>, σαν μία άμεση προτεραιότητα στο σχεδιασμό της, για την ασφάλεια των δημοτών.
Ως δήμος θα πρέπει να απαιτήσουμε τα αυτονόητα από την πολιτεία, για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία της περιουσίας τους.
Με συντονισμένη δράση της αστυνομίας και συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων του κράτους, καθώς και την ενεργή συμμετοχή του πολίτη, θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος απόλυτης ασφάλειας."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...