Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συλλήψεις για "φρουτάκια" στο Κιάτο

Συλλήψεις για "φρουτάκια" στο Κιάτο

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (4.12.2015) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 46, 47, 48 και 55 ετών, αντίστοιχα, καθώς και μία (1) 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου-καφετέρια, ιδιοκτησίας του 47χρονου και με προσωρινά υπεύθυνη την 24χρονη, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν έξι (6) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», την διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στα άλλα τρία (3) άτομα.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν οι ανωτέρω υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των -185- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

(Φωτογραφία αρχείου)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...