Menu
RSS
Δευτέρα, 07/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοί είναι οι αλβανοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Αυτοί είναι οι αλβανοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, κατηγορούμενων για την ανθρωποκτονία ημεδαπού δικηγόρου, που εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (Σχετική η από 1-11-2017 Παρουσίαση ).

Πρόκειται:
  • για τον συλληφθέντα (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία





   


  • και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία



 



Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας μέχρι 1-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ

Η τελευταία εξέλιξη αναφέρεται στο protothema.gr: "Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του στο 13ο ανακριτή ο 32χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας. 


Ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος του γνωστού ποινικολόγου κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του - η οποία διήρκησε ελάχιστα -φέρεται να ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του επιβεβαιώνοντας την κατάθεσή του στους αστυνομικούς. 

Ο κατηγορούμενος δεν συνοδεύονταν από δικηγόρο και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων."

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...