Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάτρα | Ανήλικη την «έπεσε» σε άντρα και του «βούτηξε» 35 ευρώ

Πάτρα | Ανήλικη την «έπεσε» σε άντρα και του «βούτηξε» 35 ευρώ
Με τη μέθοδο της… ερωτικής επίθεσης, ένα ανήλικο κορίτσι κατάφερε να ξαφρίσει έναν ανυποψίαστο άνδρα τον οποίο αγκάλιασε στα καλά καθούμενα στη μέση ενός δρόμου στην Πάτρα! Πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, «βούτηξε» από την τσέπη του 35 ευρώ.
Η 16χρονη «μακρυχέρα» το έβαλε αμέσως στα πόδια, αλλά το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δίνοντας την περιγραφή της κι έτσι συνελήφθη άμεσα και τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν πάνω της και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Η ανήλικη προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος της και για παραμέληση της εποπτείας της σε βάρος των γονέων της και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
 
*** Την ώρα που έκανε μάθημα σε ένα φροντιστήριο στην Πάτρα έπεσε θύμα κλοπής μια ανήλικη μαθήτρια! Δράστης ήταν ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος ξάφρισε το κινητό της τηλέφωνο και κατάφερε να διαφύγει. Όμως, η 17χρονη κοπέλα που κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, τον αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...