Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Τρίπολη - Καλαμάτα" | Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο μαθητή ...

"Τρίπολη - Καλαμάτα" | Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο μαθητή ...

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες (18.1.2019) το μεσημέρι, στο 79ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης- Καλαμάτας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άγνωστο άτομο, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και παρέσυρε ανήλικο τραυματίζοντας τον θανάσιμα, ενώ ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Στο Messinialive διαβάζουμε το ρεπορτάζ του Θανάση Πουλόπουλου και της Μαρίας Περδικέα ...

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στην πρώην εθνική οδό στη Θουρία, στο ύψος του ζαχαροπλαστείου ”Γαρδένια” Καρδάση. Αυτοκίνητο, στο οποίο, σύμφωνα με μάρτυρες, επέβαιναν δύο άτομα, κινούνταν με ιλλιγιώδη ταχύτητα στον δρόμο, και με κατεύθυνση από Θουρία προς Καλαμάτα.

Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να αναποδογυρίσει, και να παρασύρει έναν διερχόμενο μαθητή, που εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, έχοντας μόλις φύγει από το σχολείο του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχαν χτυπήσει τον μαθητή εξαφανίστηκαν, και τους αναζητά η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και ο άτυχος 15χρονος, μαθητής της Α’ Λυκείου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο άτυχος 15χρονος έμενε στην Αίπεια και πήγαινε στο Λύκειο στη Θουρία. Σε καθημερινή βάση πολλά παιδιά κάνουν αυτή τη διαδρομή προς το σχολείο τους-που είναι πάνω από ένα χιλιόμετρο, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, καθώς πρόκειται για έναν δρόμο- καρμανιόλα, όπου και στο παρελθόν έχουν συμβεί δεκάδες τροχαία δυστυχήματα, καθώς τα αυτοκίνητα τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες.

Μετά από περίπου μία ώρα από το τροχαίο δυστύχημα εμφανίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας ένας 28χρονος Ρομά, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο. Ο ίδιος είπε πως στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλο άτομο, και πως αυτός ήταν ο οδηγός και επέδειξε δίπλωμα οδήγησης. Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...