Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα | Κόπα Αμέρικα - Με το δεξί μπαίνει η Βραζιλία

Στοίχημα | Κόπα Αμέρικα - Με το δεξί μπαίνει η Βραζιλία

Με το παιχνίδι της διοργανώτριας Βραζιλίας απέναντι στη Βολιβία ξεκινάει το φετινό Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα μας κρατήσει συντροφιάς έως τις 7 Ιουλίου.

Η ιδιαιτερότητα στη φετινή διοργάνωση είναι ότι στις 12 ομάδες που συμμετέχουν συμπεριλαμβάνονται και δύο από την Ασία: η Ιαπωνία και το Κατάρ.

Φαβορί η Βραζιλία

Στα μακροχρόνια στοιχήματα βλέπουμε ότι η Βραζιλία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, λόγω έδρας και ποιότητας στο ρόστερ της. Πληρώνει γύρω στο 2.00 και την ακολουθούν η Αργεντινή (5.00), η Ουρουγουάη (8.00), η Κολομβία (10.00) και η Χιλή (14.00). 

Η απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον Νεϊμάρ ασφαλώς είναι σημαντική, όχι όμως καταλυτική για τη «σελεσάο», καθώς στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες από τη μέση και μπροστά, προερχόμενοι μάλιστα από καλή σεζόν, όπως είναι ο Νέρες του Αγιαξ και ο Ριτσάρλισον της Εβερτον. Υπάρχουν φυσικά και οι Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι). 

Η Βολιβία δεν έχει να δώσει κάτι και αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του ομίλου, τον οποίον συμπληρώνουν Βενεζουέλα και Περού. Παρόλα αυτά, με κάποιο ανεξήγητο τρόπο καταφέρνει και εμφανίζεται ανταγωνιστική σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Στέκεται αξιοπρεπώς, αν και συνήθως χάνει... 

Μελετώντας τον στοιχηματικό οδηγό και προτάσεις στοιχήματος, καταλήγουμε σε εναλλακτικό παιχνίδι. Το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.00 και καλύπτει διάφορα πιθανά σενάρια. Αν θέλαμε να παίξουμε και ένα fun bet θα μπορούσαμε να κρατήσουμε για anytime σκόρερ τον Φελίπε Κοουτίνιο που πληρώνει 2.25.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...