Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόλλων Τυρού - Διαγόρας Βέλου 44-87

Απόλλων Τυρού - Διαγόρας Βέλου 44-87

Τον Διαγόρα Βέλου αντιμετώπισε την Κυριακή 1/4 η ομάδα του Απόλλωνα Τυρού, στο κλειστό του Λεωνιδίου, για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΚ. Η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο με μόλις 6 παίχτες (όλοι οι μικροί σε ηλικία παίχτες απουσίαζαν λόγω σχολικών εκδρομών) και κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 18 - 18 με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο μπάσκετ. 

p>Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Διαγόρας παίζοντας πιεστική άμυνα κατάφερα να πάρει κεφάλι στο σκορ πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 17 - 9 και προηγούμενος στο ημίχρονο με 35-27. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε δυνατά μειώνοντας τη διαφορά στους 4 πόντους, αλλά γρήγορα η κούραση - λόγω και των περιορισμένων λύσεων από τον πάγκο, αλλά και της πίεσης του αντιπάλου - έκανε την εμφάνισή της για τους παίχτες του Απόλλωνα. Ο Διαγόρας πετυχαίνοντας σκορ 26-9 στο τρίτο και 26-8 στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 44-87.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη εμφάνιση (καθώς ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενους τραυματισμούς ) του παίχτη του Απόλλωνα, κ. Παρσαλή Δημήτρη, ηλικίας 56 ετών, ο οποίος σκόραρε και χειροκροτήθηκε τόσο από τους συμπαίχτες του όσο και από την αντίπαλη ομάδα.( Σχετική αναφορά και στον ιστότοπο του Διαγόρα http://diagorasveloubasket.blogspot.com/).

Για την ομάδα του Απόλλωνα: Κριμήτσος Κ. 3π., Μένης Π. 13π, Τσουκάτος Δ. 7π., Παρασκευάς Θ. 8π., Παρσαλής Δ. 1π, Τσουκάτος Μ. 12 π.

http://apollwntyroubc.blogspot.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...