Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εικόνες από τον 8ο ημιμαραθώνιο Μαινάλου!

Εικόνες από τον 8ο ημιμαραθώνιο Μαινάλου!

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ) Για άλλη μια χρονιά είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο Μαίναλο δρομείς και φίλους του βουνού από όλη την Ελλάδα. Παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε λόγω εποχής (χιονούρες, πεσμένα δένδρα) καταφέραμε και διοργανώσαμε τον αγώνα προσφέροντας κάθε δυνατή διευκόλυνση στους μετέχοντες. Εξάλλου η διαδρομή, με την ομορφιά του τοπίου, αποζημίωσε όσους μετείχαν στον αγώνα.

Ευχαριστούμε το Δήμο Γορτυνίας υπό την αιγίδα του οποίου ήταν ο αγώνας, το Δήμο Τρίπολης για τη βοήθειά του και φυσικά τα μέλη και τους εθελοντές των συλλόγων μας για την πολύτιμη βοήθειά τους. Επίσης ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Nefelles Mainalon Resort στον Καρδαρά, για το κέρασμα που προσέφερε στους αγωνιζομένους και τους συντελεστές της διοργάνωσης μετά το τέλος του αγώνα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι δεν προέκυψαν καθόλου σκουπίδια από τη διοργάνωση του αγώνα και όλα τα απορριφθέντα υλικά μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Αρκαδική Εναλλακτική Α.Ε. για ανακύκλωση.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.ΟΣ. Τρίπολης στη διεύθυνση http://www.eostripolis.gr/ καθώς και στο runningnews.gr στη διεύθυνση http://www.runningnews.gr/item.php?id=14173

Επίσης φωτογραφίες από τον αγώνα θα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης στο facebook.

Τα Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...